Başkan Alıcık, Canpınar Sitesi Sakinleri İle İftarda Buluştu

Başkan Alıcık, Canpınar Sitesi Sakinleri İle İftarda Buluştu

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Zafer Mahallesinde bulunan Canpınar Sitesi sakinlerinin düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katılarak orucunu site sakinleri ile beraber açtı.Belediye Kültür Sosya...

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Zafer Mahallesinde bulunan Canpınar Sitesi sakinlerinin düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katılarak orucunu site sakinleri ile beraber açtı.

Belediye Kültür Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir’in de ikamet ettiği Zafer Mahallesi Canpınar Sitesi sakinleri, yaklaşık 40 ailenin ortaklaşa düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeklerine Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı da davet eden site sakinleri yemeklerini Başkan Alıcık ve davetlilerle paylaşarak birlik ve beraberlik içerisinde oldu.

Başkan Alıcık iftarda site sakinleri ile muhabbet ederek herkesin Ramazan Ayını ve yaklaşan bayramını kutladı. Başkan Alıcık, “Yetişebildiği ölçüde herkesle iftar yapmaya çalıştığını belirterek “Önemli olan gönül almak. Vatandaşımızla iç içe olmak. Onların arasında onların duygularını paylaşmak”dedi. Alıcık, Yaklaşan Ramazan Bayramının Nazillimize ve Tüm İslam âlemine birlik beraberlik huzur ve dolu güzellikler getirmesini temenni ediyorum. Allah oruçlarımızı kabul etsin Tüm Canpınar Sitesi sakinlerinin gönüllerine sağlık” dedi.

Çocuklarla sohbet etmeyi ihmal etmeyen Başkan Alıcık çocuklarla fotoğraflar çektirdi. Belediye Yazı İşleri Müdürü Mehmet İmreoğlu ve Destek Hizmetleri Müdürü Mehmet Çelik’in de davetli olarak katıldığı iftar yemeği Destek Hizmetleri Müdürü Mehmet Çelik yemek duasını okuması ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.