Başkan Alıcık: “Engelleri hep birlikte aşacağız”

Başkan Alıcık: “Engelleri hep birlikte aşacağız”

AYDIN (İHa) – Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Yıldıztepe Mahallesi’nde ikamet eden 31 yaşındaki Mustafa Öztürk’ün akülü araç hayalini gerçekleştirdi.Nazilli Belediyesi olarak engellilere yöneli...

AYDIN (İHa) – Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Yıldıztepe Mahallesi’nde ikamet eden 31 yaşındaki Mustafa Öztürk’ün akülü araç hayalini gerçekleştirdi.

Nazilli Belediyesi olarak engellilere yönelik birçok çalışma yaptıklarını ve bu yöndeki projelere destek olduklarını belirten Alıcık, herkesin birer engelli adayı olduğuna bir kez daha dikkat çekti.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Yıldıztepe Mahallesi’nde oturan ve yüzde 91 bedensel engeli bulunan Mustafa Öztürk’ün akülü araç talebine yanıtsız kalmadı. Engellilerin her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Alıcık, “Engelli olmak hiç kimsenin kendi tercihi değil. Hepimiz birer engelli adayıyız. Bunun bilincinde olmak gerekir. Nazilli Belediyesi olarak kişiyi engelli durumuna düşürecek sebeplerin engellenmesi için gerekli önlemleri alıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak ve onları sosyal yaşamda aktif hale getirecek çalışmalar yapıyoruz. Ben inanıyorum ki engelleri hep birlikte aşacağız” dedi.

Akülü aracı olmadığı için gündelik yaşamda rahat hareket edemediğini ve ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çektiğini belirten Öztürk, Başkan Alıcık’a teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.