Başkan Alıcık; ”Kentsel Dönüşüm Çevre Yolları İle Güzelleşiyor”

Başkan Alıcık; ”Kentsel Dönüşüm Çevre Yolları İle Güzelleşiyor”

Nazili’de birinci etap kentsel dönüşüm evleri çevresinde yol düzenleme çalışmaları başlatıldı.Nazilli Belediyesi tarafından Birinci Etap Kentsel dönüşüm evleri çevresinde yol düzenleme çalışmalarına b...

Nazili’de birinci etap kentsel dönüşüm evleri çevresinde yol düzenleme çalışmaları başlatıldı.

Nazilli Belediyesi tarafından Birinci Etap Kentsel dönüşüm evleri çevresinde yol düzenleme çalışmalarına başlandı. Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince ilk olarak 1.Etap Kentsel dönüşüm evlerinin güney kısmında kalan yola kilitli parke taşı döşemesi yapılıyor. Kış aylarında yağan yağmur sonucunda su birikintileri ve çamur yoğunluğunun oluşması, yazın ise üzerinde biriken toprak nedeni ile toz yoğunluğu yaşanan mevcut yolda öncelikle stabilize çalışmaları yapıldı. Hemen ardından parke taşı kaplamalarına geçilen mevcut yolun bozuk, yıpranmış ve görüntü kirliliğinden kurtararak halkın hizmetine sunulacağını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Fen işleri ekiplerince Karaçay Mahallesi 343 sokak ile 34 sokak bağlantı yolu çalışmalarını yerinde inceledi.

Birinci etap ve ikinci etap kentsel dönüşüm binaları arasında kalan yolların, vatandaşın istek ve talepleri doğrultusunda ivedi bir şekilde tamamlanacağını belirten Alıcık; “ kentimizde düzgün, kullanışlı ve sağlam yollar yapmak bizim asli görevlerimiz arasında yer almaktadır. Hizmet alanımız içinde yer alsın ya da almasın biz Nazilli Belediyesi olarak vatandaşın rahatını düşünür ona göre hizmetlerimizi yaparız. Bilindiği üzere Karaçay Mahallesi ve Dumlupınar Mahallesinde yaptığımız kentsel dönüşüm ile yepyeni modern bir şehir yaratıyoruz. Bu sadece yeni binaların yapılması ile değil yolların kaldırımların yani kısacası uygulanacak iyi bir çevre düzenlemesi ile tamamlanır. O zaman modern bir görünüm alır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.