Başkan Alıcık, Türk Eğitim Sen Üyelerini Yalnız Bırakmadı

Başkan Alıcık, Türk Eğitim Sen Üyelerini Yalnız Bırakmadı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Türk Eğitim Sen Nazilli Şubesi’nin 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği etkinlikte meslektaşlarını yalnız bırakmadı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Türk Eğitim Sen Nazilli Şubesi’nin 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği etkinlikte meslektaşlarını yalnız bırakmadı.

Nazilli Belediyesinin katkıları ile Başöğretmen Atatürk’ün Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabulünün yıl dönümü olan 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Türk Eğitim Sen Nazilli Teşkilatı üyeleri düzenledikleri yemek ile bir araya geldi. Ahmet Şensan Kültür Merkezi Kapalı Düğün Salonunda yapılan yemeğe ilgi yoğun olurken Sunuculuğu Sosyal Bilimler Lisesi Felsefe Öğretmeni Türk Eğitim Sen Nazilli Teşkilatı Sekreteri Bahtiyar Türk yaptığı yemeğe Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da katıldı. Yemekte Emekli olan öğretmenlere sendika tarafından hazırlanan plaketler belediye başkanı Haluk Alıcık tarafından verildi.

Programın başında Mustafa Kemal Atatürk Türk Büyükleri Şehit Öğretmenler, Tüm Şehitlerimiz ve Ebediyete İntikal Etmiş öğretmenler için saygı duruşu yapılarak Müzik Öğretmeni Sinan Develi eşliğinde İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda Türk Eğitim Sen Nazilli Teşkilatı Başkanı Olgun Ergün Başöğretmen Atatürk ün Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabulünün yıl dönümünde bir araya gelmekten mutlu ve gururlu olduklarını vurgulayarak her yıl eğitim sisteminde yapılan değişiklikler ile yaşanılan sorunlara değindi. Başkan Olgun Ergün; “Unutmamak gerekir ki bir ülkeyi yıkmanın en kolay yolu eğitim sistemini yok etmektir.. Bizler bu ülkenin sevdalıları bu sorunları aşabilmek için elimizden gelen gayreti gösterdik göstermeye de devam edeceğiz. Sizler dik duruşlu, onurlu, meslektaşlarım her türlü övgünün üzerindesiniz. Verdiğiniz haklı mücadele onurlu duruş Büyük Milletimize umut olmaya devam edecektir. Bizler bu ülkeyi kuran iradeyiz. Bizler bu ülkenin geleceğinin mimarlarıyız” şeklinde konuştu.

Türk Eğitim Sen Nazilli Teşkilatı Başkanı Olgun Ergün konuşmasının ardından yemeğe katılan öğretmenler ve tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık , “Eğitim, vücutta ve ruhtaki güzelliği ve mükemmelliği son mertebesine kadar geliştirmek demektir. Bu nedenle, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimsemiş, yurdumuzun dört bir yanında cehalet ve bilgisizlikle savaşan, bu kutsal ve onurlu görevi, en zor şartlarda bile büyük bir özveriyle yerine getiren, çocuklarımızı milli ve manevi değerlerle donatarak, en iyi şekilde yetiştiren öğretmenlerimizi kutluyorum. Bu bilinçle Türk milletini ve Türkiye Cumhuriyeti’ni, dünya devletleri arasında saygın ve onurlu bir konuma yükseltmenin gayreti içerisinde olan ve yıllar sonra gururla bakacağımız nesiller yetiştiren tüm değerli öğretmenlerin, öğretmen adaylarının ve eğitim gönüllülerin, Öğretmenler Günü kutlu olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum