Başkan Alıcık ülkücü şehitleri kabirleri başında andı

Başkan Alıcık ülkücü şehitleri kabirleri başında andı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma günü nedeni ile ülkücü şehitleri kabirleri başında ziyaret ederek, her biri için dua okudu.

Ziyarete ülkü Ocakları Başkanı Şükrü Irgat, Nazilli Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Burhan Sargı ile ülkücü gençlerde katıldı.

Nazilli Eğriboyun, Evranlı ve Arslanlı mezarlıklarında ebedi istirahatlarında bulunan Ülkücü Şehitler Kenan Tavukçu, Mesut Yergin, İsa Oduncu, Metin Özcan, Şerafettin Özcan ile Mustafa Ali Akın’ın kabirlerine çiçek bırakarak dualar eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık,

“Şehit ağabeylerimiz bizim ve bu kutsal davanın asla unutulmaması gereken değerleridirler. Ülkü Şehitlerimiz her daim aklımızdadır onları unutmak ihanet olur asla unutmayacağız. Mücadeleleri rehberimiz, davaları yolumuzdur. Bu vesileyle millet, devlet ve bayrak uğruna hayatlarını kaybetmiş kutlu dava yolcusu ülküdaşlarımızı, tüm aziz şehitlerimizi, merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’i bir kez daha minnet ve şükran hislerimle anıyor, Cenabı-ı Allah’tan hepsine rahmet diliyorum. Kabirleri nur, mekânları cennet, ruhları şad olsun. Cenab-ı Allah hepsinden razı olsun" diye konuştu.

27 Mayıs 1980 akşamı ailesinin gözleri önünde, teröristlerce şehit edilen Milliyetçi Cephe Hükümetinin Gümrük ve Tekel Bakanı, Türkiye’de kaçakçılıkla ve mafya ile büyük mücadele eden, Türkmen Beyi Gün Sazak’ı rahmetle andıklarını ifade eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık "Rahmetli Gün Sazak’ın şahsında mukaddesat için kanını akıtan bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.