Başkan Alıcık, Yenilenen Sarrafı Hizmete Açtı

Başkan Alıcık, Yenilenen Sarrafı Hizmete Açtı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde yenilenen sarraf, Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından hizmete açıldı.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde yenilenen sarraf, Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından hizmete açıldı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Uzun Çarşıda yenilenen yüzü ile hizmet vermeye devam edecek olan Hüseyin ve Mehmet Büyükkarıncalı kardeşlerin iş yerleri olan Karıncalı Sarrafiye’nin açılış törenine katılarak açılış kurdelesini kesti.

Hüseyin ve Mehmet Büyükkarıncalı kardeşlere bol kazanç dileğinde bulunan Başkan Alıcık yıllardır aynı istikrarla Nazilli halkına hizmet verdikleri iş yerlerinin hayırlara vesile olmasını diledi. Yenilenen Karıncalı Sarrafiye’nin açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Ticaret Odası Başkanı Nuri Aslan, Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, Nazilli Belediyesi Meclis Üyesi Dursun Öztunç, MHP İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış törenine katılan Haluk Alıcık’a kendilerini onure ettikleri için teşekkürlerini sunan Hüseyin ve Mehmet Büyükkarıncalı Nazilli halkına yenilenmiş yüzleri ile daha iyi hizmetler sunacak olmanın gururunu yaşadıklarını ifade ettiler. Nazilli ekonomisine sağlayacakları katkıdan dolayı kendilerine teşekkür eden Başkanı Haluk Alıcık,”Nazillide tüm iş yeri açılışlarına katılarak iş yeri sahiplerinin yanında olmaya onlara destek vermeye gayret ediyorum. Büyükkarıncalı kardeşlerin Nazillimizin ekonomisine katkı sağlamaya devam edecek olmaları beni ayrıca mutlu ediyor. Yeniledikleri iş yerlerinin kendilerine ailelerine ve halkımıza hayırlara vesile olmasını dilerim ”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından okunan açılış duası ile Başkan Alıcık ve Büyükkarıncalı kardeşler Karıncalı Sarrafiye’nin açılış kurdelesini kesti. Lokma ikramının da yapıldığı tören sonrası Başkan Alıcık yenilenen iş yerini gezerek davetliler ile sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.