Başkan Alıcıkın Öğretmenler Günü Mesajı

Başkan Alıcık'ın Öğretmenler Günü Mesajı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nün tüm öğretmenlere kutlu olmasını diledi. Geleceğin güvencesi eğitime, eğitim ise öğretmene dayalı olduğunu ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık yayınladığı mesajda; “Öğretmenl

- Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nün tüm öğretmenlere kutlu olmasını diledi. Geleceğin güvencesi eğitime, eğitim ise öğretmene dayalı olduğunu ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık yayınladığı mesajda; “Öğretmenlik insanlık tarihinin en anlamlı ve ölümsüz mesleğidir” dedi.

2009 yerel seçimleri öncesi öğretmenlik yapan Haluk Alıcık, meslektaşlarının günü unutmayarak yayınladığı mesajının devamında; “Ürünü insan olan ve başlı başına bir amaç olmaktan öte, bizleri yüce gayemize ulaştıran bir vasıftır öğretmenlik. İnsan hayatında eğitim, davranışları doğru yönlendirmede ve insan haklarının gaspının engellenmesinde birinci derecede etkilidir. Bu yüzden öğretmenlerimize zor görevler düşmektedir. Geleceğin güvencesi eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır. Öğretmenin vazifesi, gücü nispetinde erdemli toplum gayretine katkı sağlamaktır. Yaratılmışların en seçkini, en donanımlısı, en bilinçli olanı İnsan topluluğunda öğretmenler Dünyanın her yerinde en özverili ve saygıdeğer kişilerdir. Dinimiz, geleneklerimiz ve kültürümüzde çok ayrı bir yere sahip olan öğretmenlik mesleği, Hazreti Ali’nin ‘Bana bir harf öğretenin bin yıl kölesi olurum’ sözüyle hak ettiği değeri bulmaktadır. Çocuklarımızı iyiye, güzele, aydınlığa ve bilgiye götüren öğretmenler, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine çıkması, iyi yetişmiş, donanımlı bir neslin oluşması için de önemlidir. Çocuklarımızın eğitimli yetişmesinde ve geleceği için doğru kararlar vermesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakarlığı gösteren irfan sahibi tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ALICIK'IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN ALICIK'IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.