Başkan Alıcık’tan Ankara ziyareti

Başkan Alıcık’tan Ankara ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Ankara temasları kapsamında MHP Genel Merkezi’ni ziyaret ederek, genel başkan yardımcıları, genel sekreter, MYK üyeleri ve milletvekilleri ile bir araya geldi.

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık Ankara’ya yaptığı ziyaret kapsamında MHP Genel Merkezi’nde temaslarda bulundu. Başkan Alıcık, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Edip Semih Yalçın, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım ile MHP Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Yerel Ynetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, Genel Sekreter ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Mümin Özarslan ile görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmeyi sonra asosyal medya hesabından duyuran Başkan Alıcık, “Ankara ziyaretimizde genel merkezimizde genel başkan yardımcımız büyüğümüz Prof. Dr. Edip Semih Yalçın beyi makamında ziyaret ettik. Başkanıma Aydın’daki çalışmalarımız hakkında bilgi verdim ve talimatlarına aldım” dedi.

mhp-1.jpg

mhp-2.jpg

mhp-3.jpg

mhp-4.jpg

mhp-5.jpg

mhp-6.jpg

mhp-7.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.