Başkan Alıcık’tan Anlamlı Kampanya

Başkan Alıcık’tan Anlamlı Kampanya

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolaysıyla ilçede 5 bin Türk Bayrağı dağıttıklarını söyledi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolaysıyla ilçede 5 bin Türk Bayrağı dağıttıklarını söyledi.

Bu kampanya ile son günlerde yaşanan terör olaylarına da dikkat çekmeyi amaçladıklarını ifade eden Başkan Alıcık, “30 Ağustos Zafer Bayramı milletimiz için çok önemli bir gün. Milletimiz, düşman işgalinden kurtuluşunu 30 Ağustos’ta büyük bir zafer kazanarak taçlandırdı. Ayrıca son günlerde milletçe sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz. Vatanımız için çok sayıda şehit verdik. Biz de Nazilli Belediyesi olarak istiyoruz ki halkımız duyarlılık göstersin. Herkes ev ve iş yerlerine bu bayrakları assın. Türkiye cumhuriyeti her şeyiyle tek yürek bir millet. Alevisi, Sünnisi, Kürdü, Türkü ile bu vatan bir bütün. Biz de bu bütünlüğü bayrağımızı gururla taşıyarak göstermeliyiz” dedi.

“ÜLKEMİZİ BÖLMEYE KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ”

Ülke olarak zor günlerden geçtiklerini dile getiren Alıcık, “Bizim bu topraklardan başka gidecek yerimiz yok. Bu vatan hepimizin. İstiyoruz ki Türkiye’miz Doğusuyla Batısıyla bir bütünlük içinde olsun. Kimseye verecek bir karış toprağımız yok bu ülkeye nifak tohumları ekenler hiç heveslenmesin. Devletimiz güçlü bir devlet. Allah’ın izniyle bu zor zamanların da üstesinden gelecektir. Bizler de bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Bu yüzden böyle bir kampanya başlattık” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.