Başkan Alıcık’tan Bayındırlılara ulaşım desteği

Başkan Alıcık’tan Bayındırlılara ulaşım desteği

Eğitime, spora ve sanata verdiği desteğin yanı sıra kültürel gelişime de büyük katkı sağlayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Çanakkale’ye gezi düzenleyen Bayındır Mahallesi sakinlerine ulaşım...

Eğitime, spora ve sanata verdiği desteğin yanı sıra kültürel gelişime de büyük katkı sağlayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Çanakkale’ye gezi düzenleyen Bayındır Mahallesi sakinlerine ulaşım desteği sağladı.

Eğitime yaptığı yatırımlar, sanata ve sanatçıya verdiği destek ve sporculara sağladığı imkânlar ile vatandaşların gönlünde taht kuran Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Çanakkale’ye gezi düzenleyen Bayındır Mahallesi sakinlerine kültür hizmetleri kapsamında ulaşım desteği verdi.

Başkan Alıcık’ın kendilerinden hiçbir desteği esirgemediğini söyleyen Bayındır Mahalle Muhtarı Yüksel Güzel, “ Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız Çanakkale Şehitliği, 57. Alay Şehitliği ve Kilitbahir Kalesi’ni ziyaret etmek ve Çanakkale ruhunu yerinde yaşamak istiyordu. Biz de bu talebi başkanımıza ilettik. Kıymetli başkanımız sağ olsun isteğimizi kırmadı. Gerekli desteği vereceklerini söyleyerek bize bir otobüs tahsis etti. Mahallemiz adına kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.