Başkan Alim Işık, özel öğrencilerle bir araya geldi

Başkan Alim Işık, özel öğrencilerle bir araya geldi

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Kütahya Valiliği ile Nafi Güral Eğitim Vakfı işbirliğinde Bahattin Çini Özel Eğitim Okulundaki öğrencilerin hayallerini gerçekleştirmek için düzenlenen özel etkinli...

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Kütahya Valiliği ile Nafi Güral Eğitim Vakfı işbirliğinde Bahattin Çini Özel Eğitim Okulundaki öğrencilerin hayallerini gerçekleştirmek için düzenlenen özel etkinliğe katıldı.

Kütahya Valiliği ve NG Eğitim Vakfı tarafından hayata geçirilen ‘Hayallerini çiz’ projesi kapsamında Bahattin Çini Özel Eğitim Merkezinde okuyan özel öğrencilerin istekleri bir bir yerine getirildi.

Bahattin Çini Özel Eğitim Okulundaki 85 özel öğrenciye ‘En büyük halin nedir’ diye soran NG Eğitim Vakfı, hayallerini resim çizerek anlatmalarını istedi. Hayallerini resmeden öğrencilerden bazıları, polis, bilgisayar mühendisi, oto tamircisi, aşçı, veteriner, itfaiyeci, asker olmak gibi isteklerini, bazıları da marjinal olmak, okulda kedi beslemek, ağaç dikmek ve damat olmak gibi hayallerini resme döktü.

Proje kapsamında çocukların hayali 20 gün gibi kısa sürede yerine getirildi. Hayalleri gerçek olan öğrenciler kısa bir video sunumu ile katılımcılara sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.