Başkan Altunay, Gençlere Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini Anlattı

Başkan Altunay, Gençlere Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini Anlattı

Tügva Sultangazili gençlerle buluşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, gençlere Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı.Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Tügva Sultangazili gençl...

Tügva Sultangazili gençlerle buluşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, gençlere Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Tügva Sultangazili gençlerle buluştu. Gençlik döneminden belediye başkanlığına uzanan süreç ve Türkiye’nin eskiden içinde bulunduğu koşullara kadar birçok konuda deneyimlerini gençlere aktaran Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, gençlere Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı.

“15 Temmuz’dan sonra daha güçlüyüz”

Konuşmasında geçmişte yaşanan üzücü olaylara değinen Başkan Cahit Altunay, “Okullarda ‘Allah’ kelimesini bile söyleyemediğimiz süreçler yaşanmıştır. Ancak bugün o süreçler bir bir aşılarak geldiğimiz nokta, öncesini bilenlerin yapacağı mukayese ile ancak anlaşılabilir. Yaşamadıysanız da o günleri, tarih okuyarak belli makaleleri karıştırarak nelerin yaşandığını çok iyi anlayabiliriz. En son yaşanan acı bir olay var. Biz bugüne kadar bize yapılan en önemli saldırılar özgüvenimize yönelik saldırılar olmuştur. 5-6 Eylül olayları da, 17-25 Aralık kumpasları da en kalleşçe olan 15 Temmuz’da bu şekildeydi. Ama bu millet bu fırsatı vermedi. Bu kişilerin önüne geçip bu ülkeyi böldürtmedi. Canlarıyla, kanlarıyla ödediler hatta hep beraber ödedik ancak asla ülkeye zarar vermedik. Tam tersine şehitlerimizin lütfuna daha da kenetlendik. Şimdi 15 Temmuz’dan sonra çok daha güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

Tügva Sultangazi ilçe temsilcici Yunus Kara’dan vakfın faaliyetleri hakkında bilgi alan başkan Altunay,gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Tügva İlçe temsilcisi Yunus Kara;vakıf çalışmalarında kendilerine her konuda destek olan başkan Altunay’a yönetimi adına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.