Başkan Atabay, CHP Didim Kadın Kollarını Ziyaret Etti

Başkan Atabay, CHP Didim Kadın Kollarını Ziyaret Etti

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, CHP Kadın Kollarının haftalık olağan kadın kolları toplantısına katıldı.

- Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, CHP Kadın Kollarının haftalık olağan kadın kolları toplantısına katıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, CHP Kadın Kollarının haftalık rutin Kadın Kolları Toplantısına katıldı. Başkan Atabay ile birlikte İlçe Başkanı Gökmen Karataş ve CHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile Kadın Kolları Üyeleri ve partililer katıldı.

Belediye Başkanı Atabay burada kadınlara yönelik yaptığı konuşmada “Seçim sürecinde gerçekten çok zor zamanlar geçirdik. Ümidi sizlere bağlamıştık, şükürler oldun yanılmadık” diyerek özveri ile çalıştığını ifade ettiği kadın kollarına teşekkür etti.

Atabay, 26 Temmuz 2014 Cumartesi günü gerçekleşecek olan CHP Kadın Kolları Olağanüstü Kongresinde aday olan kadınlara başarılar dilerken, “Bu süreci en demokratik ve medeni şekilde tamamlayacağız. Göreve layık olan ipi göğüsleyecektir. Sonuç her ne olursa partimizin lehine olacaktır. Ülkemizin geçirdiği bu kabus gibi günlere inat CHP’den gelecek her parıltı yarınlara ümit yeşertecektir” dedi.

10 Ağustos’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için büyük bir hassasiyetle çalışılması gerektiğini ifade eden Atabay “Çocuklarımızın geleceği için sandığa gidip bu görevimizi yapmak zorundayız” dedi.

Başkan Atabay, şu anda seçim sürecinde bahsettikleri çalışma ve projelerden hiç birine zamanlama ve Büyükşehir Yasasının gerektirdiği düzenlemeleri yaptıkları nedeniyle başlayamadıklarını ve bu konuda herkesten anlayış beklediklerini ve her şeyin güzel olacağını belirtti.

BAŞKAN ATABAY, CHP DİDİM KADIN KOLLARINI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ATABAY, CHP DİDİM KADIN KOLLARINI ZİYARET ETTİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.