Başkan Atabay, Didim Masterler takımını ağırladı

Başkan Atabay, Didim Masterler takımını ağırladı

Didim Masterler Takımı, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Atabay’a forma ve eşofman takımı hediye edildi.Türkiye Masterler Ligi Ege grubunda mücadele eden ve ligd...

Didim Masterler Takımı, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Atabay’a forma ve eşofman takımı hediye edildi.

Türkiye Masterler Ligi Ege grubunda mücadele eden ve ligde 3’te 3 yapan Didim Masterler Takımı, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ı ziyaret etti. Ziyarete Didim İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hüseyin Ulusoy, Antrenör A. Rıza Gürbüz, takımın ana sponsoru işadamı Cuma Subaşı ile futbolcular katıldı.

Ziyarette Takımın durumu hakkında Antrenör A. Rıza Gürbüz tarafından bilgi vererek; “Federasyonumuzun bu ligle ilgili düşünceleri farklı; gelecek yıllarda Süper lig kurulma fikri var. Biz kendi grubumuzda lider olursak Antalya’daki finallere gitme hakkımız var. İnşallah daha iyi olacağız.Sizlerin de destekleriyle şu an iyi durumdayız. Didimlileri de maçlarımıza bekliyoruz” dedi.

Belediye Başkanı A.Deniz Atabay ise Didim’de belli bir yaş seviyesinde olan ve geçmişte futbol oynayanların bu tür bir çalışma içerisinde olmasının örnek bir çalışma olduğunu belirterek "Geçmişte aramızda futbol oynayanlar var; biz de oynadık. İlçemizde bu tür sosyal aktiviteler içerisinde olması çok güzel; kendilerin çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaretin sonunda Masterler Takımı, Başkan Atabay’a eşofman ve forma hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.