Başkan Ay CHP teşkilatını ziyaret etti

Başkan Ay CHP teşkilatını ziyaret etti

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, CHP İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Ay, Düzce’yi ilgilendiren konularda artık Ana Muhalefet Partisi’nin de fikirlerinin alınacağını söyledi.Düz...

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, CHP İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Ay, Düzce’yi ilgilendiren konularda artık Ana Muhalefet Partisi’nin de fikirlerinin alınacağını söyledi.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay CHP’nin Cedidiye Mahallesi’nde bulunan parti binasını ziyaret etti. Tozan ve parti yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başka Ay’a Yardımcıları Elif Sezer Cebar ile Özgür Sağlam, Belediye Meclis Başkanı Salih Keskinli ve meclis üyeleri eşlik etti.

Birlik ve beraberlik mesajları verilen görüşmede konuşan Başkan Ay, şunları kaydetti: “Sorunları beraber değerlendirelim, sizin de fikirlerinizi alalım o şekilde bir çalışma içerisindeyiz. Bundan sonra da o şekilde olacak. Artık bir iş yapacağımız zaman sizin fikirlerinizi alacağız Düzce’yi ilgilendiren konularda. Kesinlikle bu şekilde hareket edeceğiz. Sizin de görüşünüzü alacağız ona göre hareket edeceğiz.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirmesinin ardından konuşan Tozan ise şu ifadelerde bulundu: “Diyalog her zaman iyidir. Meseleleri çözmek, olayları beraber incelemek tabi yaşadığımız yer aynı, sorunlarımız aynı, aynı havayı teneffüs ediyoruz, aynı gemideyiz. Bu anlamda sizin başkan olmanızın, Düzce’deki siyasetin karardığını ben düşündüm yani çatışma ortamının hiçbirimize bir faydası yok ve olması gereken de bu. Bu anlamda bu birliğin hem Düzce’de hem Türkiye’de devam etmesi gerekiyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.