Başkan Badem Gazetecilerin Bayramını Kutladı

Başkan Badem Gazetecilerin Bayramını Kutladı

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla biraraya gelerek, 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutladı.

- Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla biraraya gelerek, 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutladı.

Basının iletişimin temel taşlarından ve demokrasinin işlemesini sağlayan en önemli kurumlardan biri olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; “Basın sektörü; sorumluluk gerektiren, ağır yükümlülükleri olan bir kurumdur. Kamuoyunun oluşmasında, bireylerin gerçekleri öğrenmesinde ve düşüncelerini ifade etmesinde en etkili araç olan basının, işlevini sağlıklı bir şekilde yerine getirilebilmesi de özgür olmasına bağlıdır. Yazılı ve görsel tüm basın çalışanları teknolojik imkanların sınırlı olduğu zamanlarda bile en zor şartlarda hatta canlarını da ortaya koyarak insanların olayları tarafsız ve doğru bir şekilde öğrenmelerine aracı olmaktadırlar. Hepimiz dünyada ve ülkemizde yaşanan olaylardan bu mesleği icra eden değerli basın mensupları aracılığıyla haberdar oluyoruz. Böylesi önemli bir görevi üstlenen, tarafsız haber yapan ve basın meslek ilkelerine bağlı hareket eden tüm basın mensubu arkadaşların 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.