Başkan Bakıcı, İlk Resmi Bayramına Katıldı

Başkan Bakıcı, İlk Resmi Bayramına Katıldı

Selçuk Belediye Başkanı Dr.Zeynel Bakıcı, ilk resmi bayramı olan 23 Nisan töreninde protokoldeki yerini aldı. Öğrencilerin ve vatandaşların büyük sevgisiyle karşılaşan Başkan Bakıcı, çocukları bağrına bastı.

- Selçuk Belediye Başkanı Dr.Zeynel Bakıcı, ilk resmi bayramı olan 23 Nisan töreninde protokoldeki yerini aldı. Öğrencilerin ve vatandaşların büyük sevgisiyle karşılaşan Başkan Bakıcı, çocukları bağrına bastı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Selçuk'ta da törenlerle kutlandı. İlk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek'in Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayan ve istiklal marşının okunmasıyla sona eren buradaki törenin ardından kutlama etkinlikleri Selçuk Belediyesi Tören Alanında devam etti. Her iki törene de Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gökhan Yusuf Özdemir, Selçuk Belediye Başkanı Dr.Zeynel Bakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Er, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, Oda Başkanları, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kutlama etkinlikleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek'in günün önemine ilişkin yaptığı konuşmayla devam etti. Milli İradenin önemine vurgu yapan şimşek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramının tüm dünya çocuklarına kutlu olması temennisinde bulundu.

Öğrencilerin şiir okumasıyla devam eden kutlama etkinlikleri, ilçedeki tüm okulların hazırladıkları bir birinden güzel halk oyunlrı gösterileri renkli görüntülere sahne oldu. Minik öğrencilerin gösterileri, başta protokol üyeleri olmak üzere tüm katılımcılar tarafından büyük beğeni ile izlendi.

BAŞKAN BAKICI, İLK RESMİ BAYRAMINA KATILDI

BAŞKAN BAKICI, İLK RESMİ BAYRAMINA KATILDI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.