Başkan Beyoğlu, ev ziyaretlerine devam ediyor

Başkan Beyoğlu, ev ziyaretlerine devam ediyor

AK Partili Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Körhat Mahallesi'nde evlerin kapılarını tek tek gezerek sorun ve taleplerini...

AK Partili Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Körhat Mahallesi'nde evlerin kapılarını tek tek gezerek sorun ve taleplerini dinledi, ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürdü.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, pandemi önlemleri kapsamında uygulanan "tam kapanma" döneminde alışılagelmişin dışında ev ziyaretlerine imza attı. Eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte Körhat Mahallesi'ne çıkarma yapan Başkan Beyoğlu, evlerin kapılarını tek tek çalarak önce izin istedi, davet üzerine içeri girerek misafir oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletip hal ve hatırlarını soran Başkanı Beyoğlu, ihtiyaç sahibi ailelere ise çeşitli destekler sunarak hayır dualarıyla ayrıldı.

"Gönül köprüsü inşa ediyoruz"

Ziyaretler sırasında yetimleri olan bir aileye misafir olan Beyoğlu, anne ve çocukların tek başına yaşadığı evde dinlediği ailenin hikayesi karşısında duygusal anlar yaşadı. "Hiç bir ayrım gözetmeksizin tüm vatandaşlarımızla gönül köprüsü kuruyoruz" sözleriyle ziyaretlerin önemine dikkat çeken Beyoğlu'na vatandaşlar teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.