Başkan Çelik Öğrencilerle Buluştu

Başkan Çelik Öğrencilerle Buluştu

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Çobanisa Ahmet Ferit Giritligil ilkokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Okulun Yıldızlar Futsal Kız takımını başarılarından dolayı tebrik eden Çelik, ta...

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Çobanisa Ahmet Ferit Giritligil ilkokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Okulun Yıldızlar Futsal Kız takımını başarılarından dolayı tebrik eden Çelik, takım oyuncularına çeşitli hediyeler vererek başarılarının devamını diledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz ay il seçmelerine katılarak Manisa’yı İzmir’de yapılacak olan elemlerde temsil etme hakkı kazanan Ahmet Ferit Giritligil Ortaokulu Yıldızlar Kız Futsal takımını okulda ziyaret ederek destek olacağını ifade etti.

Programda öğrencilere bir konuşma yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik geleceğin gençlerin omzunda inşa edileceğini ifade ederek, gençlerin önün açmak için çalışacaklarını belirtti.

Her alanda gençlere destek olacaklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Sizler ileride yeni yollara gireceksiniz bizlerde yerel yöneticiler olarak sizlerin önünü açmak için çalışacağız. Sizlerin liderliğinde Türkiye’nin çok daha güçlü olacağı, dünyada söz sahibi olacağı günlere ulaşacağına da yürekten inanıyorum. Gençlerimiz için spor şüphesiz ki çok önemli, ancak en önemlisi de ülkemizi uluslararası müsabakalarda temsil edip başarı elde edebilmektir. Avrupa’nın göbeğinde, Asya’da yada başka Kıtalarda düzenlenmiş olan uluslararası müsabakalarda Türk gençleri şampiyon olmalı, Avrupa’nın göbeğindeki salonlarda İstiklal Marşımız çalmalı, Türk Bayrağımız göndere çekilmelidir. İşte bizler o zaman çok mutlu oluruz. Bu noktada sizlerin her zaman destekçiniz olacağız. Sizlerin çok daha büyük başarılara imza atacağınıza yürekten inanıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Kız Futsal takımı öğrencilerine hediyelerini takdim eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Çobanisa Ahmet Ferit Giritligil eğitim kurumlarında Yıldızlar Kız takımı için yapılan kutlama programına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in yanı sıra, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Hilmi Polat, Şehzadeler İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Şen, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç katıldı.

ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI ÖMER FARUK ÇELİK, ÇOBANİSA AHMET FERİT GİRİTLİGİL İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ.

ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI ÖMER FARUK ÇELİK, ÇOBANİSA AHMET FERİT GİRİTLİGİL İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.