Başkan Çerçi Başarılı Sporcuları Ağırladı

Başkan Çerçi Başarılı Sporcuları Ağırladı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Rize’de gerçekleştirilen Minikler Türkiye Judo Şampiyonası’nda 2. olan Yunusemre Belediyesporlu Sümeyye Kaya ve 3. olan Tuana Allı ile Şeyda Nur Çiçeği ağı...

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Rize’de gerçekleştirilen Minikler Türkiye Judo Şampiyonası’nda 2. olan Yunusemre Belediyesporlu Sümeyye Kaya ve 3. olan Tuana Allı ile Şeyda Nur Çiçeği ağırladı.

Ziyarette, Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, MAYEB A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kadıoğlu, Judo Federasyonu Lig Kurulu Başkanı Ali Atmaca, Yunusemre Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Abdulmuttalip Yıldırım, Yunusemre Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Çağ, Yunusemre Belediyespor Judo Antrenörü Orhan Akdemir yer aldı.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediyespor’lu sporcuların Türkiye Şampiyonası’nda büyük başarıya imza atmalarının kendilerini oldukça sevindirdiğini belirtti. Başkan Çerçi, “Madalyalarını alarak başarılı olan kardeşlerimizin bugünkü ziyaretleri bizleri oldukça memnun etti. Biz Yunusemre Belediyesi, MAYEB A.Ş ve Yunusemre Belediyespor olarak sporu destekliyoruz. Amatör branşların hepsine elimizden geldiği kadar destek veriyoruz. Sadece kendi kulübümüze değil diğer amatör takımlarına da destek veriyoruz. Kendi takımımızda 1200 tane sporcumuz 11 farklı branşta çok değişik kategorilerde sporcularımız var. Türkiye şampiyonumuz oldu. Türkiye 2’ncilik ve 3’ncülük derecesi alan sporcularımız oldu. Yunusemre Belediyespor’un önümüzdeki yıllarda Akdeniz, Balkan, Avrupa Şampiyonlarında önemli dereceler alarak ülkemizi başarılı bir şekilde temsil edeceğini umuyorum. Burada amacımız sadece yıldız sporcu yetiştirmek değildir. Amacımız sporu tabana yaymak ve gençliğimizi spor ile buluşturmaktır" dedi.

“24 OKULDA SPOR TESİSİ YAPACAĞIZ”

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre ilçesi’ndeki 24 okulda spor tesisi yapacaklarını belirterek, “Belediyemiz, Kaymakamlığımız, Yunusemre İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün gerçekleştireceği proje kapsamında 24 okulumuzda spor tesisleri yapma projesini hayata geçireceğiz. Zafer Kalkınma Ajansı’na sunduğumuz projenin yaklaşık yüzde 70’ini Yunusemre Belediyesi olarak biz karşılayacağız. Şuanda konu Kalkınma Ajansımızın gündemindedir. Çocuklarımıza spor yapma imkanı hazırlayıp onların başarılı olması amacıyla çalışmalar gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

“31 İLDE BELEDİYEMİZİ TEMSİL ETTİK”

Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, Yunusemre Belediyespor olarak 31 ilde Yunusemre Belediyesi’ni temsil ettiklerini vurgulayarak, “Bizler çok kısa zamanda Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğümüzün ve Yunusemre Belediyesinin de katkılarıyla başarılı işlere imza atıyoruz. Ferdi branşlar da ailelerimiz çocuklarına savunma sanatını öğretip güçlenmesini sağlıyor. Hocalarımızdan da Allah razı olsun onlarında desteği ile başarılı işlere imza atıyoruz. Bu sene ilk senemiz ama biz Yunusemre Belediyespor olarak 31 ilde belediyemizi temsil ettik. Sporcularımız Türkiye’nin her yerinde Yunusemre Belediyespor eşohmanları ile dolaşıyorlar. Çocuklarımızı hem spor ile tanıştırıp hem de belediyemizin tanıtımını yapıyoruz” şeklinde konuştu.

MAYEB A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kadıoğlu, Yunusemre Belediyesporlu sporcuların başarısının kendilerini oldukça mutlu ettiğini dile getirerek, “Bizler MAYEB A.Ş olarak katkıda bulunuyoruz ama bundan daha da önemlisi sporcularımızın başarılı bir şekilde bizleri temsil etmesidir. MAYEB. A.Ş olarak sporcularımızı başarısından dolayı kutluyor ve teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yunusemre Belediyesinin spora önemli katkılar verdiğini belirten Yunusemre Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Abdulmuttalip Yıldırım ise şöyle konuştu:

“Türk sporunun en büyük lokomatiflerinden birisi belediyelerdir. Özellikle bireysel branşlarda belediyelerimizin katkıları oldukça fazladır. Ben Yunusemre Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, başarılı sporculara altın taktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.