Başkan Çerçioğlu 43 Engelliyi Sevindirdi

Başkan Çerçioğlu 43 Engelliyi Sevindirdi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında bir araya geldiği 43 engelliye tekerlekli sandalye hediye etti.Sabah saatlerinde toplanan enge...

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında bir araya geldiği 43 engelliye tekerlekli sandalye hediye etti.

Sabah saatlerinde toplanan engelli vatandaşlar Aydın Kent Meydanı Atatürk Anıtına çelenk koydular. Daha sonra Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nün Turistik Parkta kendileri için düzenlemiş olduğu yemekli-müzikli etkinliğe katıldılar. Etkinliğe Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şube Başkanı Bayram Özen, Aydın Tüm Engelliler Derneği’nin Başkanı Şükrü Yılmaz, Aydın İşitme Engelliler Spor Kulübü, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı. Etkinlik kapsamında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 43 adet tekerlekli sandalyeyi daha önceden belirlenen sahiplerine teslim etti. Tekerlekli sandalyelerin dağıtımından sonra engelli vatandaşlardan oluşan müzik grubunun seslendirdiği eserle birlikte Özlem Çerçioğlu engelli bir vatandaşla dans etti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, etkinlikte yaptığı konuşmasında,”Bugün Dünya Engelliler Günü, bizlerde ‘hayatı paylaşmak için engel yok’ sloganı ile bu etkinliği düzenledik. Geçen yıl yine bu tarihte bir araya geldik. Ben sizlere bir söz vermiştim. Sizden gelen istek üzerine yüzme havuzu ve sıcak su tesisin temelini attık Temmuz ayında ise hizmetinize açmış olacağız. Aydın’da sizlele beraber yapacağımız çok iş var. Amacımız sizler için bir tane dahi engel bırakmamak. Ben bunları tek başıma yapmadım. Burada en büyük destek sizlerden geldi sizler destek olmasaydınız biz bunları yapamazdık. Desteğinizi bizden esirgemeyin.Bizim bir tek hedefimiz var. Aydın’a ve sizlere hizmet etmek” dedi

Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şube Başkanı Bayram Özen ise,”Böyle anlamlı bir etkinlikte bir arada bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Bu günde bizleri yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyorum. Başkanımızı bizler için Aydını engelsiz hale getirmek için çok emek harçadı. Ulaşımdan hediye edililen tekerlekli sandalyelere kadar hertür sıkıntımızı gideriyor. Bunlar içesinde sosyal aktiviteler ve açılan kurslar var. Her sıkıntımızda bizlere hassasiyetle karşıladı. Bunlar bizler için büyük fırsatlardı. Bir çok ile baktığımızda bize gösterilen özveri hiçi bir yerde yok. Engelsiz bir Aydın’ı bize sağlayan Başkanımız Çerçioğlu’ba tekrar tekrar teşekkür ediyorum”diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.