Başkan Çerçioğlu Karacasu’ya Çıkartma Yaptı

Başkan Çerçioğlu Karacasu’ya Çıkartma Yaptı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve CHP’li 9 İlçe Belediye Başkanı, Karacasu’ya çıkartma yaptı. Karacasu’yu ziyaret eden Özlem Çerçioğlu’nu Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı çiçek takdim edip, ziyaret nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Özlem Çerçioğlu’nun Karacasu ziyaretine; Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı eşlik etti.

KARACASULULARA MÜJDE

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve çevre ilçelerden gelen Belediye Başkanları ilk olarak ilçe esnaflarını ziyaret ederek esnaflarla hayırlı işler dileyip, vatandaşlarla sohbet ettikten sonra esnafın taleplerini dinledi. Özlem Çerçioğlu; “Belediye Başkanlarımız ve Belediye Meclis üyelerimiz ile beraber Aydın ve Karacasu’nun hizmetindeyiz, seçimlerden seçime değil her zaman yanınızda olacağız sık sık kapınızı çalacağız” dedi. 

Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı ile Karacasu’ya ilişkin projeler üzerinde çalışmalarının devam ettiğini belirten Çerçioğlu, Karacasu’ya Halk Ekmek, Halk Et ve Kır Düğün Salonu projeleri çalışmalarının masaya yatırıldığını, kısa zamanda önemli adımların atılacağını müjdeledi. Esnaf ziyaretleri sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Karacasu’ya yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür etti.

ÇERÇİOĞLU VE BAŞKANLARA SERAMİK HEDİYE EDİLDİ

Esnafları ziyaretten sonra Özlem Çerçioğlu ve tüm belediye başkanları ile belediye binasına geçerek, Çerçioğlu’nun başkanlığında basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıda hem ev sahibi Başkan Mustafa Büyükyapıcı’nın hem de diğer CHP’li Belediye Başkanlarının istek ve önerilerini değerlendirdikten sonra bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından seramik ustası Bülent Selçuk ve Hamdi Kirişçi yapmış oldukları özel seramik hediyelerini, Özlem Çerçioğlu’na ve misafir belediye başkanlarına hediye etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve ilçe belediye başkanlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür den Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı; “Beni kırmayıp davetime katılan Başkanlarımıza, Karacasu’nun sorunlarıyla bizzat ilgilenen, projelerimizde desteğini hiç esirgemeyen Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve ilçe belediye başkanlarının ziyareti, akşam saatlerinde düzenlenen Kahvederesi Yaylası’ndaki yemekle son buldu. 

baskan-cercioglu-karacasu’ya-cikartma-yapti.jpg

baskan-cercioglu-karacasu’ya-cikartma-yapti-001.jpg

baskan-cercioglu-karacasu’ya-cikartma-yapti-002.jpg

baskan-cercioglu-karacasu’ya-cikartma-yapti-003.jpg

baskan-cercioglu-karacasu’ya-cikartma-yapti-004.jpg

baskan-cercioglu-karacasu’ya-cikartma-yapti-005.jpg

baskan-cercioglu-karacasu’ya-cikartma-yapti-006.jpg

baskan-cercioglu-karacasu’ya-cikartma-yapti-007.jpg

baskan-cercioglu-karacasu’ya-cikartma-yapti-008.jpg

baskan-cercioglu-karacasu’ya-cikartma-yapti-009.jpg

baskan-cercioglu-karacasu’ya-cikartma-yapti-010.jpg

baskan-cercioglu-karacasu’ya-cikartma-yapti-011.jpg

baskan-cercioglu-karacasu’ya-cikartma-yapti-012.jpg

baskan-cercioglu-karacasu’ya-cikartma-yapti-013.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.