Başkan Çerçioğlu; “Kent Estetiği Bizim Vitrinimizdir”

Başkan Çerçioğlu; “Kent Estetiği Bizim Vitrinimizdir”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kent Estetiği Daire Başkanlığı’na bağlı personelin düzenlediği yemeğe katıldı. Başkan Çerçioğlu, ‘Kent Estetiği’nin yaptığı hizmetler belediyemizin vitrinini oluşturuyor’’ dedi.

AYDIN 24 HABER ÖZEL

PERSONEL YEMEKTE BULUŞTU

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanı Tülay Küçükerol ile personel, Aytepe Mesire Alanı’nda düzenlenen yemekte bir araya geldi. Küçükerol ile Kent Estetiği Daire Başkanlığı personeli, Başkan Çerçioğlu ile birlikte Aydın Cumhuriyet Baş Savcısı Mustafa Celal Ertürk, Aydın Cezaevi Savcısı Emin Kamil Özalp, Cezaevi müdürü Abdullah Akgün, İş Yurdu Müdürü Samet Kaba’yı konuk etti. Daire Başkanı Küçükerol, "Kent Estetiği Ailesi olarak bir aradayız. Aydın’ı yeşillendiriyoruz. Aydın dünden daha yeşil, gelecekte bugünden daha yeşil, daha renkli olacak" dedi.

“BÜYÜK BİR AİLEYİZ, AYRIM YOK”

Hummalı bir çalışmayla Aydın’a önemli park ve yeşil alan projeleri, piknik alanları, yürüyüş yolları kazandıran Kent Estetiği Daire Başkanlığı personelinin yorgunluk atmak ve bir araya gelmek amacıyla düzenlediği pikniğe katılan Başkan Çerçioğlu, kendisine ayrılan protokol masası yerine çalışanlarla birlikte oturmayı tercih edince protokol masası boş kaldı. Servis yapan personele, “çalışanlarımıza nasıl servis yapıyorsanız bana da öyle servis yapın” uyarısında bulunan Başkan Çerçioğlu, “Biz bir aileyiz, ayrım yok” ifadesini kullandı.

AYDIN’IN EN ÜCRA KÖŞESİ BİLE ÇOK GÜZEL OLACAK

Yaz sezonunda Aydın’ın yeşil, çiçeklerle dolu ve güzel bir görünüme kavuşmasında etkili çalışmalarıyla başarı yakalayan Kent Estetiği Daire Başkanlığı’nın çalışmalarının göz doldurduğunu belirten Başkan Çerçioğlu, ‘’Kent Estetiği birimimiz, belediyemizin vitrinidir. Çalışkan bir ekibimiz var. Mimarıyla- mühendisiyle, sahada çalışan personelimizle büyük bir ekibiz, büyük bir aileyiz. Özellikle Efeler’de çok güzel işler yaptık, kenti yeniledik, yeşillendirdik. İlçelerimize de el atacağız. Aydın’ın neresine giderseniz gidin, en ücra köşesinde bile bir düzen, bir güzellik olacak. Daha yapacak çok işimiz ve iş yapacak çok enerjimiz var. Daha verimli, daha güzel işler yapmak için gücümüz var” şeklinde konuştu.

"PERSONELİMİZE GÜVENİYORUM"

Yapılan hizmetlerde Aydın halkının büyük payı olduğuna değinen Başkan Çerçioğlu, sözlerini söyle tamamladı; ‘’Aydın’a hizmet üretiyoruz, kente değer katıyoruz. Bunları halkımızla birlikte, halkımızdan aldığımız destekle yapıyoruz. Bütün çalışma arkadaşlarımızı seviyorum, takdir ediyorum, güveniyorum.’’

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA NAZARLIK HEDİYE EDİLDİ

Kent Estetiği Daire Başkanı Tülay Küçükerol, Başkan Çerçioğlu’na kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür etti. Kent Estetiği çalışanları Başkan Çerçioğlu’na nazarlık hediye etti.

baskan-cercioglu;-“kent-estetigi-bizim-vitrinimizdir”.JPG

baskan-cercioglu;-“kent-estetigi-bizim-vitrinimizdir”-001.JPG

baskan-cercioglu;-“kent-estetigi-bizim-vitrinimizdir”-002.JPG

baskan-cercioglu;-“kent-estetigi-bizim-vitrinimizdir”-003.JPG

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.