Başkan Çerçioğlu Muhtarlarla El Sıkıştı

Başkan Çerçioğlu Muhtarlarla El Sıkıştı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret eden Efeler Muhtarlar Derneği çatısı altında örgütlenen Efeler ilçesine bağlı mahalle muhtarları Fatih Pazarının yerinin değiştirilmemesini istedi.

AYDIN 24 HABER ÖZEL

Efeler ilçesine bağlı mahalle muhtarları bir araya gelerek örgütlenen “Efeler Muhtarlar Derneği” Kurucu Başkanı Kuyulu Mahallesi Muhtarı Ali Kılıçaslan ve yönetim kurulu üyeleri Işıklı Muhtarı Ercan Özçineli, Dağemir Muhtarı Ayhan Korkmaz, Kızılcaköy Muhtarı Tansel Işık, Gölhisar Muhtarı Bülent Yalçın, Kadıköy Muhtarı Doğan Altan ve Kardeşköy Muhtarı Hasan Hüseyin Anol Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret ederek sorunlarını aktardı.

bulent-yalcin.jpgFATİH KAPALI PAZAR YERİNİ KÜÇÜK BULDULAR

Efeler ilçesine bağlı mahalle muhtarları Başkan Çerçioğlu’ndan Aydın merkez Efeler ilçesi Fatih Mahallesinde kurulan Fatih pazarının yerinin değiştirmemesini istedi. Fatih Kapalı Pazar Yerini küçük bulan Gölhisar Muhtarı Bülent Yalçın, “pazarcı esnafına bile küçük gelen pazarda üreticiler yer bulamıyor. Biz muhtarlar olarak Fatih Pazarının yerinin değiştirilmesini istemiyoruz” dedi.

Yetiştirdikleri organik ürünlerinin satışının yapılacağı köylü pazarlarının mutlaka olması gerektiğini savunan Bülent Yalçın, Fatih Kapalı Pazar Yerinin bu ihtiyaca cevap vermediğini iddia etti.

VATANDAŞIN DEDİKLERİNİ YAPARIZ

Efeler Muhtarlar Derneği’ni makamında kabul eden Başkan Çerçioğlu; “Aydın Belediye Meclisi olarak 3 yıl önce Perşembe ve Cuma pazarlarının iptal edilerek yeri değişmesi için karar aldık. Bu konuda vatandaşlarımızdan 3 bin 500"e yakın imza ulaştırıldı. Pazarcı esnafı ve vatandaşlarımız pazaryerinin değişmesini istemedikleri için pazaryerlerinde yapılacak değişiklikten vazgeçtik. Fatih Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar gibi Efeler ilçesine bağlı mahallelerde yaşayan üreticiler de Pazar yerinin değişmesini istemiyor. Vatandaş istemediği sürece Pazar yerlerine dokunmayacağız” diye konuştu. 

muhtarlar-(1).jpg

muhtarlar-(2).jpg

muhtarlar-(3).jpg

muhtarlar-(4).jpg

muhtarlar-(5).jpg

muhtarlar-(6).jpg

muhtarlar-(6).jpg

muhtarlar-(7).jpg

muhtarlar-(8).jpg

muhtarlar-(9).jpg

muhtarlar-(10).jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum