Başkan Çerçioğlu Üreticinin Yüzünü Güldürüyor

Başkan Çerçioğlu Üreticinin Yüzünü Güldürüyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Çine ilçesine bağlı Mutaflar mahallesinde bayan çiçek üreticilerinin yetiştirdikleri çiçekleri almaya devam ediyor.Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin çiçek ihtiyacını karşıla...

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Çine ilçesine bağlı Mutaflar mahallesinde bayan çiçek üreticilerinin yetiştirdikleri çiçekleri almaya devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin çiçek ihtiyacını karşılayacak olan çiçek üreticisi bayanlar kendilerinin yetiştirmiş oldukları 10 bin adet ortanca çiçeğini Büyükşehir yetkililerine teslim etti.

“BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NU ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN”

Her yönden desteklerini esirgemeyen ve üreticilerin her zaman yanında olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür eden MutafLar sakinleri ve çiçek üreticileri, “Çine ilçemize bağlı Mutaflar Mahallesi çiçek üretimi konusunda ilimizin en önde gelen noktasıdır. Sayın başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun desteği bizler için çok önem arz ediyor. Çiftçi ve üreticinin yüzü Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu sayesinde gülmeye başladı. Allah kendisini başımızdan eksik etmesin” diye konuştular.

Mutaflardan alınan çiçekler Aydın il genelinde değişik bölgelere ekilerek, kenti rengarenk bir görüntüye kavuşturacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.