Başkan Çerçioğlu’ndan Didim Belediyesine Ziyaret

Başkan Çerçioğlu’ndan Didim Belediyesine Ziyaret

Ege Et’in Didim Şubesi açılışı için Didim’e gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Didim Belediyesini ziyaret etti. Çerçioğlu’nu Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ile meclis üyeleri k...

Ege Et’in Didim Şubesi açılışı için Didim’e gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Didim Belediyesini ziyaret etti. Çerçioğlu’nu Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ile meclis üyeleri karşıladı.

Ege Et’in Didim Şubesi açılışı için Didim’e gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Milletvekili adayları Fatih Atay ve Tayfun Talipoğlu ile birlikte Didim Belediyesini ziyaret etti.

Başkan Çerçioğlu’nu Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ile meclis üyeleri karşıladı.

Kısa süren görüşmede gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aydın BŞB Başkanı Çerçioğlu Büyükşehir Belediyesi otobüslerinin Didim’de başlayacağını belirterek “İstemesi vatandaştan, yapması Büyükşehir’den. İstiyorsanız tabii olacak” dedi.

Su fiyatlarının yüksekliğiyle ilgili yöneltilen soruya cevap veren Başkan Çerçioğlu “0-10 ton arası su ve 10 ton ila 20 ton arası su farklı OECD’de elektrik ücreti en yüksek alan ülke Türkiye; bizde suyu kuyulardan alıyoruz ve onu koyuyoruz üstüne; eğer elektrik ülkede daha ucuz satılsa su parası da ona göre düşük olacak. Biz BŞB olarak indirmek için çalışıyoruz. Bende üzülüyorum. Baktığınızda en büyük sarfiyat elektrikte oluyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.