Başkan Çerçioğlu Sevgi Evlerini Ziyaret Etti

Başkan Çerçioğlu Sevgi Evlerini Ziyaret Etti

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Ramazan Bayramı öncesi ziyaret ettiği yaşlıların bayramını kutladı.

- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Ramazan Bayramı öncesi ziyaret ettiği yaşlıların bayramını kutladı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yaşlıları unutmadı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Sevgi Evlerini ziyaret eden Başkan Çerçioğlu burada kalan yaşlı vatandaşların ellerinden öperek ramazan bayramını kutladı. Sevgi evinde konuk olan yaşlılar Başkan Çerçioğlu’nu bir anda karşılarında görünce hem mutlu oldular, hem de zaman zaman duygulu anlar yaşadı.

Başkan Çerçioğlu bir istekleri olup olmadığını sorduğu yaşlılarla sohbet etti. Yaşlı vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını belirten Başkan Çerçioğlu, "Sevgi evlerine gelerek burada kalan yaşlı vatandaşlarımızın hem bayramını kutladık, hem de yalnız olmadıklarını hissettirmek istedik. Aydın'da yaşayan herkesin mutluluğu için uğraş veriyoruz. Tüm Aydın halkının ramazan bayramını kutluyorum" diye konuştu.

Sevgi evlerinde verilen hizmetlerden dolayı çok mutlu olduklarını belirten yaşlılar kendilerinin bayramını kutlayan Başkan Çerçioğlu’na teşekkür ederek şeker ve çikolata ikram etti.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN YAŞLILARA BAYRAM ZİYARETİ

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN YAŞLILARA BAYRAM ZİYARETİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.