Başkan Çerçioğlu’nun Hayali Gerçekleşiyor!

Başkan Çerçioğlu’nun Hayali Gerçekleşiyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun en büyük hayallerinden biri olan “Işıklı Doğal Yaşam ve Tema Parkı” için önemli bir daha yapıldı. Başkan Çerçioğlu, meclisten kamulaştırma yetkisi aldı.

AYDIN 24 HABER ÖZEL

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun en büyük hayallerinden biri olan “Işıklı Doğal Yaşam ve Tema Parkı” alanı içindeki Çerçioğlu ailesine ait NYSA şirketine ait 16 bin 200 metrekare alan ile AYTOPSAN şirketine ait 8 bin 980 metre kare olmak üzere toplam 25 bin 180 metrekare alanı Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağışlamasının ardından doğal yaşam parkı için harekete geçen Başkan Çerçioğlu, doğal yaşam parkı yapılacak alanın etrafındaki yerleri kamulaştırmak için meclisten yetki aldı.

VALİLİK OLUR VERMİŞTİ

“Işıklı Doğal Yaşam ve Tema Parkı” alanı olarak planlanan sahadaki sulak alanların doğal yapıları bozulmadan rekreasyon amaçlı kullanılmasında bir sakınca olmadığını dair Aydın Valiliği, Orman ve Su İşleri IV. Bölge Müdürlüğü ve Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün raporları bulunuyor.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NUN HAYALİ GERÇEKLEŞİYOR

Seçim vaatleri arasında yer projelerden biri olan “Işıklı Doğal Yaşam ve Tema Parkı” yapılması için Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nden yetki alan Başkan Çerçioğlu, “Bu proje benim hayallerimden biri. İçerisinde göletler, dev akvaryum, su oyunları, hayvanat bahçesi, eğlence ve oyun parkları ve sosyal tesislerin bulunacağı ‘Işıklı Doğal Yaşam ve Tema Parkı’nı Aydın'a kazandıracak, en kısa sürede halkımızın kullanımına sunacağız” dedi. 

IŞIKLI DOĞAL YAŞAM VE TEMA PARKI PROJESİ VİDEOSU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

isikli-dogal-yasam-ve-tema-parki-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.