Başkan Çetin’le Saray’ın Çehresi Değişti

Başkan Çetin’le Saray’ın Çehresi Değişti

2009 Yerel Seçimleriyle Pursaklar’a mahalle olarak bağlanan Saray, Başkan Çetin’in bölgeye kazandırdığı yatırım ve yaptığı hizmetlerle hızla gelişti. Her geçen gün çehresi değişen Saray mahallesi şimd...

2009 Yerel Seçimleriyle Pursaklar’a mahalle olarak bağlanan Saray, Başkan Çetin’in bölgeye kazandırdığı yatırım ve yaptığı hizmetlerle hızla gelişti. Her geçen gün çehresi değişen Saray mahallesi şimdi cazibe merkezi haline geldi.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, 2004 yılından beri yaptığı hizmetler ve bölgeye kazandırdığı yatırımlarla Pursaklar, Saray, Altınova ve Sirkeli’nin çehresini değiştirdi. Pursaklar’ın ilçe olmasıyla 2009 seçimlerinde Pursaklar’a bağlanan Saray mahallesine merkezdeki aynı hizmeti götüren Başkan Çetin, hayata geçirdiği Şehir Meydanı, Selçuklu Kültür ve Kongre Merkezi, Saat Kulesi, Dede Torun Evi, Hanım Evi, Nezaket Okulu, spor salonları, futbol sahaları, kapalı pazar, çok sayıda park ve yeşil alan çalışmalarıyla bölgenin siluetini değiştirdi.

Türk mimarisini Saray’a taşıyan Başkan, gerek mimari çalışmalarla gerek kültürel hizmetlerle bölge halkının takdirini kazandı. “Selçuk Çetin ile önemli hizmetler ve kazanımlar elde ettik, Saray sürekli gelişiyor, değer kazanıyor” diyen mahalle sakinleri, yapılan hizmetlerden memnun kaldığını ifade ediyor. Çok sayıda proje ile hem Pursaklar hem de Saray’ın çehresini değiştiren Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “Pursaklar’ı tebessüm şehri yaptık. İlçemizde yeni bir şehircilik kültürü oluşturduk. Pursaklar, Saray, Altınova ve Sirkeli’den oluşan geniş bir coğrafyada özgün projeler ve kültürel faaliyetlerle önemli bir değişimi gerçekleştirdik. Bunun en büyük göstergelerinden biri Saray mahallemizdir. Biz hizmetkarız. Hemşehrilerimiz de hizmetin en iyisine layıktır. Bölge yeni yatırımlarla inşallah daha da gelişecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.