Başkan Daşhan: Vatandaşlarımız 15 Temmuz 2016 gecesi demokrasimize sahip çıktı

Başkan Daşhan: Vatandaşlarımız 15 Temmuz 2016 gecesi demokrasimize sahip çıktı

Kütahya’nın Saphane ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü çoşkuyla kutlandı.İlçede düzenlenen programlar çerçevesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 15 temmuz resim ve fotoğraf sergis...

Kütahya’nın Saphane ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü çoşkuyla kutlandı.

İlçede düzenlenen programlar çerçevesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 15 temmuz resim ve fotoğraf sergisi açıldı. Ardından Koca Seyfullah Camiinde mevlidi şerif okutulması, okunan hatmi şeriflerin duaları yapıldı. Saat 20:00’ de Şaphane Kaymakamı Lütfullah Göktaş, Şaphane Belediye Başkanı Rasim Daşhan Şaphane İlçe Jandarma Karakol Komutanı Hasan Aral, Siyasi Parti Başkanları, daire amirleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe Merkez mezarlığında ara verildi ve burada şehitler için dualar edildi. Yürüyüş Cumhuriyet meydanın da bulunan park bahçesinde son buldu. Ardından park bahçesinde kurulan sinevizyon ekranında darbe gecesi yaşananlar izlendi.

Belediye Başkanı Rasim Daşhan, yaptığı konuşmada, ’’Türkiye Cumhuriyeti iki yıl önce, 15 Temmuz akşamında alçakça bir darbe girişimine maruz kaldı. Halkımız, Cumhurbaşkanımız, Parlamentomuz, Hükümetimiz, siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşları ve toplumumuzun tüm kesimleri 15 Temmuz 2016 gecesi demokrasimize sahip çıktı. Darbe girişimine karşı kahramanca mücadele verirken yaşamını yitiren şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz’’ diye konuştu. (YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.