Başkan Demircan: "Amacımız Daha İyi Bir Beyoğlu"

Başkan Demircan: "Amacımız Daha İyi Bir Beyoğlu"

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Kasımpaşa Küçükpiyale Mahallesi’nde Mumcuzade Camii’nde kıldığı Cuma namazı sonrası, civarda bulunan semt pazarını gezerek esnaf ve vatandaşların sıkınt...

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Kasımpaşa Küçükpiyale Mahallesi’nde Mumcuzade Camii’nde kıldığı Cuma namazı sonrası, civarda bulunan semt pazarını gezerek esnaf ve vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Gezisi sırasında sokak yenileme çalışmalarını inceleyen Demircan, “Beyoğlu’nda doğduk, burada büyüdük, buraya hizmet ediyoruz. Amacımız daha güzel bir Beyoğlu oluşturmak” dedi.

Her hafta Cuma namazını Beyoğlu’nun bir mahallesinde farklı camilerde kılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, esnaf ziyaretlerini sürdürerek vatandaşlar ile bir araya gelme geleneğine devam ediyor. Cuma namazını Kasımpaşa Küçükpiyale Mahallesi’nde Mumcuzade Camii’nde kılan Demircan, namaz çıkışında civarda bulunan semt pazarında esnafın ve vatandaşın hatırını sordu ve onların sıkıntısını dinledi. Demircan, pazar esnafına hayırlı kazançlar dilerken, kendisine ikram edilen bazı ürünlerin tadına baktı. Pazarda alışveriş yapan vatandaşın ve esnafın isteklerini not ettiren Demircan, aciliyet gerektiren işlerin yapılması konusunda ilgili birim müdürlerine gerekli talimatları verdi.

"AMACIMIZ DAHA GÜZEL BİR BEYOĞLU OLUŞTURMAK"

Demircan, esnaf gezisi sırasında yapılan sokak yenileme çalışmalarını inceleyerek ilgili başkan yardımcılarından bilgi aldı. Demircan, bahar ayının gelmesiyle birlikte ilçede bir çok sokağın yenilendiğini hatırlatarak “Beyoğlu’nda doğduk, burada büyüdük, buraya hizmet ediyoruz. Amacımız daha güzel bir Beyoğlu oluşturmak. Bunun için de yenilenen sokaklar bu amacımıza katkıda bulunuyor. Vatandaşımız ve esnafımız daha güzel sokaklarda hayatlarını sürdürecekler” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.