Başkan Dinçer, Çineli Besicileri Kurban Pazarlarında Ziyaret Etti

Başkan Dinçer, Çineli Besicileri Kurban Pazarlarında Ziyaret Etti

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, İzmir’in çeşitli semtlerinde kurulan kurban pazarlarına giderek Çineli ve Akçaovalı besici ve satıcıları ziyaret etti.

- Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, İzmir’in çeşitli semtlerinde kurulan kurban pazarlarına giderek Çineli ve Akçaovalı besici ve satıcıları ziyaret etti.

Satıcılar ile tek tek görüşen ve sohbet eden Başkan Dinçer’e Belediye Başkan Yardımcıları Timuçin Karabulut ve Mehmet Yavaş da eşlik etti. Umulan hareketliliğin olmadığını belirten besiciler, girdi fiyatlarındaki artışa rağmen kurban fiyatlarının düşük olduğunu buna rağmen satışların da geçen yıla oranla az olduğunu belirtiler. İyi kötü satışların olduğunu ve 15 gündür burada olduklarını da belirten besiciler; “İnşallah son günlerde beklediğimiz satışlar olur, Belediye Başkanımızın bu ziyareti bizleri çok mutlu etti” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Kurban fiyatları ve kurbanlıklar hakkında bilgi alan Başkan Dinçer; “Öncelikle tüm vatandaşlarımızın ağız tadıyla bir kurban bayramını geçirmesini diliyorum. Besicilerimizde 15 gündür buradalar. İzmir’in çeşitli pazarlarına gelmişler, satış yapıyorlar. İnşallah bekledikleri satışları yapıp Çine’ye öyle geri dönerler” dedi.

BAŞKAN DİNÇER, ÇİNELİ BESİCİLERİ KURBAN PAZARLARINDA ZİYARET ETTİ

BAŞKAN DİNÇER, ÇİNELİ BESİCİLERİ KURBAN PAZARLARINDA ZİYARET ETTİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.