Başkan Doğan, külliyede Cumhurbaşkanın konuğu oldu

Başkan Doğan, külliyede Cumhurbaşkanın konuğu oldu

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından külliyede eski milletvekilleri için düzenlenen iftar programına katıldı.İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Ankara’...

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından külliyede eski milletvekilleri için düzenlenen iftar programına katıldı.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuğu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından külliyede eski milletvekilleri için düzenlenen iftar programına katılan Başkan Doğan, 22. Dönem görev arkadaşlarıyla hasret giderdi. Küllide Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuğu olmanın kendisi için büyük bir onur olduğuna dikkat çeken Doğan, “Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde çıkmış olduğum bu kutlu yolda aynı davaya hizmet etmekten her zaman gurur duyuyorum. Güçlü Türkiye için, tüm dünya mazlumları için reisin yolunda çalışmaya devam” dedi.

Gündeme dair önemli açıklamaların yapıldığı iftar programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “AK Parti’nin mücadelesi Türkiye’nin mücadelesidir. AK Parti’nin kaderi ile Türkiye’nin kaderi adeta özdeş hale gelmiştir. Türkiye’ye saldıranların öncelikli hedefi AK Parti oluyor. Şu anda yapılan da, ‘Türkiye’de AK Parti’yi nasıl sindiririz’, hatta ‘Erdoğan’ı nasıl sindiririz’ budur. Sizlerden AK Parti’ye değil, ülkenize, milletimize, evlatlarınızın geleceğine sahip çıkmanızı istiyorum. 24 Haziran bu bakımdan tarihi bir dönüm noktasıdır. Türkiye’nin 16 yıllık kazanımlarına saldıranlara, geleceğini karartmak isteyenlere hep birlikte fırsat vermeyeceğiz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini hayata geçirdiğimizde ülkemizi birlikte yöneteceğiz. Bunun için 24 Haziran’da hem Cumhurbaşkanlığında hem milletvekilliğinde çok iyi bir netice elde etmemiz gerekiyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.