Başkan Ercan Şimşek: Sınırlarımızın güvenliğini korumak bizim hakkımızdır

Başkan Ercan Şimşek: Sınırlarımızın güvenliğini korumak bizim hakkımızdır

Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Eskigediz Beldesi Belediye Başkanı Ercan Şimşek, Afrin operasyonu ile ilgili yayınladığı mesajında "Sınırlarımızın güvenliğini korumak bizim hakkımızdır" dedi.Türkiye...

Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Eskigediz Beldesi Belediye Başkanı Ercan Şimşek, Afrin operasyonu ile ilgili yayınladığı mesajında "Sınırlarımızın güvenliğini korumak bizim hakkımızdır" dedi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kendisine yönelik her türlü tehdidi bertaraf etmeye kararlı ve muktedir olduğunu vurgulayan Başkan Ercan Şimşek, "Türkiye artık üzerinde planlar yapılacak oyunlar oynanacak üçüncü dünya ülkesi değildir. Devletimizin meşru müdafaa hakkı olarak başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nın tek hedefi bölgeyi kana bulayan, mazlumlara zulmeden eden ve ülkemizi tehdit eden terör örgütleri ve teröristlere karşıdır" dedi.

Şimşek, ’’Ülkemiz kendi güvenliğini sağlamak için her türlü önlemi almaya devam edecektir. Zeytin Dalı Operasyonu ile milletimizin korkusuz kahramanları yanı başımızdaki terör tehdidinin kökünü kurutacak. Afrin operasyonu devletimiz ve milletimiz için hayırlara vesile olsun. Allah ordumuzu muvaffak etsin, gazamız mübarek olsun. Zeytin Dalı Harekatına katılan mehmetçiklerimizin Allah yardımcısı olsun. Milletimizin duası her zaman askerlerimizle. Rabbim ordumuza kutlu bir zafer nasip etsin" diye konuştu.(YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.