Başkan Ergün vatandaşlarla buluştu

Başkan Ergün vatandaşlarla buluştu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler ilçesine bağlı 3 mahalleye ziyarette bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.Sık sık mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gele...

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler ilçesine bağlı 3 mahalleye ziyarette bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Sık sık mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler ilçesine bağlı Selimşahlar, Karaağaçlı ve Yeniköy Mahallelerini ziyaret etti. Mahalle Muhtarları ile vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Ergün, mahalle ziyaretlerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar ile hayata geçirilmesi planlanan projeleri anlattı. Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlara en iyi hizmeti sunmanın çabası içerisinde olduklarını belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mahalle ziyaretlerinde çocukları da unutmadı. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Ergün, çocuklara kırtasiye seti ve top hediye etti. Mahalleli kadınlarla da sohbet etme fırsatı bulan Başkan Ergün, kadınlara fular hediye etti.

Başkan Ergün’e Selimşahlar Mahalle Muhtarı Muammer Konyalı, Karaağaçlı Mahalle Muhtarı Cemil Kavkas, Yeniköy Mahalle Muhtarı Levent Bolut ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ergün’e MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü ile meclis üyeleri eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.