Başkan Ergün’den Kızılay’ın Yeni Başkanına Ziyaret

Başkan Ergün’den Kızılay’ın Yeni Başkanına Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yeni göreve başlayan Kızılay Manisa Şube Başkanı Cemal Kahraman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Kızılay Manisa Şube Başkanı Cengiz Yurdabekçi’nin T...

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yeni göreve başlayan Kızılay Manisa Şube Başkanı Cemal Kahraman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kızılay Manisa Şube Başkanı Cengiz Yurdabekçi’nin Türk Kızılayı Olağan Genel Kurulu’nda Genel Merkez Yönetim Kuruluna seçilmesinin ardından yaşanan görev değişimiyle Kızılay Manisa Şube Başkanlığı görevine Cemal Kahraman seçildi. Yeni görevine başlayan Cemal Kahraman ve yönetim kurulu üyelerini Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ziyaret etti. Başkan Cengiz Ergün’e Büyükşehir Belediyespor Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu da eşlik etti.

‘ALLAH UTANDIRMASIN’

Cemal Kahraman ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Cengiz Ergün, “Başta Sayın Başkan Cemal Kahraman olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum. Geçmişte verilen güzel hizmetler gibi önümüzdeki yıllarda da başarılı hizmetler verileceğine inanıyorum. Biz de bu süreçte üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız. Allah utandırmasın.” diye konuştu.

Kızılay Manisa Şube Başkanı Cemal Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri yapılan nazik ziyaret için Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.