Başkan Erol’dan Buharkent’e Sentetik Çim Saha Müjdesi

Başkan Erol’dan Buharkent’e Sentetik Çim Saha Müjdesi

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçe sınırları içerisinde yer alan toprak sahanın sentetik çim sahaya dönüştürüleceğinin müjdesini verdi.Buharkent’in tek sahası olan ve uzun yıllardır çimlendi...

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçe sınırları içerisinde yer alan toprak sahanın sentetik çim sahaya dönüştürüleceğinin müjdesini verdi.

Buharkent’in tek sahası olan ve uzun yıllardır çimlendirilmesi planlanan toprak zemin artık proje olmaktan çıkacak. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın ve Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol’un girişimleri ve Aydın Milletvekili Abdurrrahman Öz’ün destekleriyle Spor Toto Teşkilatı, toprak sahanın sentetik çim haline getirilmesi projesini onayladı. Yeni sezonda sentetik çim zeminin küçük bir takım yeniliklerle hazır olacağını belirten Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol "Önümüzdeki sezon yeni saha da müsabakalarını gerçekleştirecek olan spor kulüplerimize ve futbolcu kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun. Futbol sahası için yaptığımız yeniliklerin devamı diğer spor alanlarında da devam edecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.