Başkan Ferit Karabulut: Allah’ım ordumuzu muzaffer eylesin

Başkan Ferit Karabulut: Allah’ım ordumuzu muzaffer eylesin

Kütahya’nın Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, Afrin’de terör örgütlerine yönelik yapılan Zeytin Dalı Harekatı’yla ilgili bir mesaj yayınlayarak, "Allah’ım ordumuzu muzaffer eylesin" dedi.Tür...

Kütahya’nın Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, Afrin’de terör örgütlerine yönelik yapılan Zeytin Dalı Harekatı’yla ilgili bir mesaj yayınlayarak, "Allah’ım ordumuzu muzaffer eylesin" dedi.

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), hudut güvenliği ve bölgede istikrarı sağlamak amacıyla Afrin’de teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak üzere başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’yla ilgili bir mesaj yayınlayan Başkan Karabulut mesajında şu ifadelere yer verdi: "Türk milleti, şehitlerimizin kanıyla sulanan bu topraklar üzerinde oynanan alçak oyunların farkındadır. Ülkemize karşı yapılan bu sinsi planlar kahraman Türk ordumuzun mücadelesi ile bir kez daha bertaraf edilecektir. Ülkemizin bekası, şehitlerimizin kanı, mazlumların ve masumların feryadı için Allah’ın izniyle ordumuz bu harekattan zaferle çıkacaktır. Allah’ım ordumuzu muzaffer eylesin." (YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.