Başkan Gökçek’e Ahilik Haftası Ziyareti

Başkan Gökçek’e Ahilik Haftası Ziyareti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı.Ahilik Haftası nedeniyle ge...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Ahilik Haftası nedeniyle gerçekleşen ziyarette Başkan Gökçek, Yiğiner ve beraberindeki heyete, “Özellikle haftamız hayırlı olsun. Tüm esnaf arkadaşlarımıza hayır getirsin. Bu münasebetle size bağlı bütün odalardaki arkadaşlara Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Belediyemiz adına sevgilerimi, saygılarımı ve selamlarımı sunuyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gökçek, sözlerine şöyle devam etti:

“Bugüne kadar diyaloglarımız en güzel şekilde, en üst düzeyde geçti. İnşallah bundan sonra da geçer. Ben 23. seneme bastım. Esnaf ile aramızda elhamdülillah bir kavgam olmadı. Tam tersine esnafın istediğinin yüzde 80’ini yaptık. Zaten yüzde 20’nin de onlar olmayacağını biliyor. Olmayacağını bile bile istiyor. O yüzden ben diyorum ki esnafın istediğinin yüzde 100’ünü yaptım. İnşallah bugüne kadar yapmaya devam ederiz. Ben hepinize başarılar diliyorum.”

Başkan Gökçek’e esnaf ve sanatkarlar adına çiçek takdim eden ANKESOB Başkanı Yiğiner, “Esnaf ve sanatkarlardan saygılar ve sevgiler getirdim. Uyum içinde çalışıyoruz, sizden memnunuz. Belediye’nin tarihi binasını takas ile Ankara esnaf ve sanatkârına hediye ettiniz. Teşekkür ederiz” dedi.

Yiğiner, Ulus’ta bulunan tarihi ANKESOB binasının tadilatı için Başkan Gökçek’ten talepte de bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.