Başkan Gürlesin Muhtarlarla Buluştu

Başkan Gürlesin Muhtarlarla Buluştu

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 68 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 68 mahalle muhtarıyla buluştuğu istişare toplantısında ilçede yapılan ç...

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 68 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 68 mahalle muhtarıyla buluştuğu istişare toplantısında ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi, hayata geçen ve hazırlıkları devam eden projeleri paylaştı. Muhtarların mahalleleriyle ilgili taleplerini aldı.

Toplantıya Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcıları Adnan Kaya, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya, İlçe Daire Müdürleri, ilçede yer alan 68 mahallenin muhtarı katıldı.

Mahalle ilçede her noktada yatırımların devam ettiğini aktaran Başkan Gürlesin, “Göreve geldiğimiz günden bugüne yaptığımız planlamalar doğrultusunda ilçemizin ihtiyaçlarını karşılayacak, vatandaşlara en iyi hizmeti sunacak yatırımlarımız aralıksız sürüyor. İhalesi tamamlanan Dokuzkavaklar Semt Hastane binasının inşasını Pamukkale Belediyesi olarak biz yapacağız. Sağlık kompleksinin temelini kısa zamanda atacağız. Bölgemize hitap edecek olan bu yatırımın tamamlanması ile sağlık ihtiyacı noktasında önemli bir hizmet ilçemizde başlamış olacak. Aktepe mahallemizde Yeni Nesil Kapalı Pazaryeri yatırımı için yine önümüzdeki günlerde temelini atacağız. Bu yapılarımız sadece kapalı Pazar yeri değil, düğün, nişan, mevlit ve benzeri organizasyonlar için bir düğün salonu, kreş, geleceğimiz çocuklarımız için etüt merkezi, taziye salonu ve belediye ve kamu kurumlarımızın hizmet vereceği birimlerinde içinde olacağı dev bir kompleks olacak. Termal sağlık turizmine katkı koymak, gelen turistlerin konaklama süresini uzatmak amacıyla Karahayıt’ta 510 dönümlük Kent Ormanı Projemiz hayat buluyor. Sağlık turizminde doğa ile içe içe bir yapı olmazsa olmaz. Bunun için bu projemizi önemsiyoruz. Yine Karahayıt’ı bisiklet yolları ile örüyoruz. Üst yapı, kent ormanı ve bisiklet yolları ile sağlık turizminin gelişimi için önemli olan parçaları birleştiriyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak belediyecilik anlamında çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.