Başkan Halil Başer: Şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçluyuz

Başkan Halil Başer: Şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçluyuz

Kütahya’nın Çavdarhisar Kaymakamı Kadir Yurdagül, Belediye Başkanı Halil Başer ve kurum amirleri Şehit ve Gazi ailelerini ziyaret etti.Bu vatan için canını kanını vererek, bu topraklarda hür ve özgür...

Kütahya’nın Çavdarhisar Kaymakamı Kadir Yurdagül, Belediye Başkanı Halil Başer ve kurum amirleri Şehit ve Gazi ailelerini ziyaret etti.

Bu vatan için canını kanını vererek, bu topraklarda hür ve özgür yaşamamızı sağlayan şehitlerimize çok şey borçlu olduklarını belirten Belediye Başkanı Halil Başer, ’’Şehitlerimizin, gazilerimiz ve gazilerimizin yakınları onlar bizlere emanet. Biz millet olarak şehit ve gazilerimize çok şeyler borçluyuz. Şehitlerimizin yakınlarına gazilerimize, gazilerimizin yakınlarına yapabileceğimiz ne varsa her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bugün Kaymakamımız Kadir Yurdagül ve kurum amirlerimizle birlikte ilçe merkezimizde ki ve köylerimizde ki şehitlerimizin yakınlarını ve gazilerimizi ziyaret ettik. Dertlerini dinledik. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın’’ diye konuştu.

Çavdarhisar Kaymakamı Kadir Yurdagül, yaptığı açıklamada, ’’Vatanı için canlarını feda eden şehitlerimizin milletimizin gönlündeki yerinin bambaşka olduğunu belirterek, Vatan için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin ve vatan toprağı üzerinde huzur ve güvenin temini için görevleri sırasında gazi olanların hakları asla ödenemez’’ ifadelerini kullandı.(YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.