Başkan İsmail Elmacı: Birlik içinde olursak aşamayacağımız sorun yok

Başkan İsmail Elmacı: Birlik içinde olursak aşamayacağımız sorun yok

Emet’in en büyük sivil toplum hareketi, Emetliler Dayanışma ve Kalkınma Derneği yeni yönetimi ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.Kısa bir süre önce olağanüstü kongreye giden dernek, İsmail Elmacı baş...

Emet’in en büyük sivil toplum hareketi, Emetliler Dayanışma ve Kalkınma Derneği yeni yönetimi ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Kısa bir süre önce olağanüstü kongreye giden dernek, İsmail Elmacı başkanlığında, Ercan Kolku, Ramazan Sezer, Ahmet Peynirci, Deniz Altınsoy, Süleyman Gökduman, Barbaros Karaosmanoğlu, Halil Er, Dursun Gökduman, Mehmet Ali Yerem, Ömer Toprak, Rıdvan Göksu, İbrahim Duman, Ali Duyan ve Hakan Özcan’dan oluşan yönetim ve komisyon başkanları toplanarak istişarelerde bulundular.

Yeni eğitim öğretim yılı öncesi lise, ve üniversite düzeyinde çalışmaların öncelik kazanması, ilçenin sağlıklı su sorunu için acil eylem planı uygulaması,yol çalışmalarının aksaklığı, Babuk Bey Vakfı ve şartlarının araştırılması ve ilçeyi ilgilendirilen sorunlarda fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Başkan İsmail Elmacı, ’’Memleketin çözüm bekleyen sorunlarında ortak akıl oluşturarak birlikte çözmek için çalışılacağız. Memleket sevdalısı herkese kapımız açık. İsteyen vatandaşlarımız dernek komisyonlarında görev alabilir’’ dedi.

Elmacı, ’’Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettikleri müddetçe çözemeyecekleri sorunlarının olmadığını da sözlerine ekledi.(YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.