Başkan Kadıoğlu: “Engellilerin Sorununu Çözmek Boynumuzun Borcu”

Başkan Kadıoğlu: “Engellilerin Sorununu Çözmek Boynumuzun Borcu”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Engellilerin tüm sorun, sıkıntılarını çözmek ve engellerini kaldırmak bizim boynumuzun borcudur” dedi.Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu 2015-2016 eğit...

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Engellilerin tüm sorun, sıkıntılarını çözmek ve engellerini kaldırmak bizim boynumuzun borcudur” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu 2015-2016 eğitim öğretim döneminde okul ziyaretlerine ve eğitim desteklerine devam ediyor. Göreve geldiği günden itibaren eğitime desteğini aralıksız sürdüren Başkan Kadıoğlu, Esenyurt Belediyesi tarafından yapılan Prof. Dr. Sebahattin Zaim İlkokulu engelli sınıfını açılışını Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ile birlikte gerçekleştirdi.

BELEDİYEDEN OKULA ENGELLİ SINIFI

Esenyurt Belediyesi tarafından otistik, zihinsel engelli ve down sendromlu engelli öğrenciler için Prof. Dr. Sebahattin Zaim İlkokuluna yapılan 8 şubeli özel engelli sınıflarını Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Esenyurt Kaymakam Ekrem İnci açarak öğrenciler sohbet ettiler.

Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, “Kaymakamlık olarak her vatandaşımıza olduğu gibi engelli vatandaşlarımıza da sahip çıkmak devletin daimi görevidir” diyerek engelli vatandaşların devlet tarafından korunduğunu ve sahip çıkıldığını belirtti.

“ENGELLERİNİ KALDIRMAK, BOYNUMUZUN BORCUDUR”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Engelli öğrencilerimizin engellerini kaldırmak için çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Onların tüm sorun, sıkıntılarını çözmek ve engellerini kaldırmak bizim boynumuzun borcudur. Devletimizin engellilere bakışı ve onlara desteği oldukça açıktır. Eskiden ailemizde olan engellilerimizi saklarken, şimdi onlara sahip çıkıyoruz” dedi.

İNCELEMELERDE BULUNDULAR

Prof. Dr. Sebahattin Zaim İlkokulu engelli sınıfı açılışı sonrasında Esenyurt Belediye Başkanı Neci Kadıoğlu ve Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Saadetdere Bilgi Evi ile önümüzdeki günlerde açılması planlanan Tamer Özyurt İlkokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.