Başkan Kale, Aydın Basınını İftarda Ağırladı

Başkan Kale, Aydın Basınını İftarda Ağırladı

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Aydın genelinde görev yapan ulusal ve yerel medya kuruluşu temsilcilerine iftar yemeği verdi.Başkan Kale tarafından gerçekleştirilen iftar yemeğine İncirliova...

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Aydın genelinde görev yapan ulusal ve yerel medya kuruluşu temsilcilerine iftar yemeği verdi.

Başkan Kale tarafından gerçekleştirilen iftar yemeğine İncirliova Belediye Meclis Üyeleri ve yaklaşık 30 basın mensubu katıldı.

İncirliova Belediyesi Kültür Parkta gerçekleştirilen iftar yemeğinin ardından Başkan Kale, basın mensuplarına çay ikram etti. İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, yaklaşık bir saat basın mensuplarıyla sohbet ettikten sonra Kültür Park içerisinde bulunan halı sahada İncirliova Belediye Meclis Üyeleri ile basın mensupları arasında dostluk maçı yapıldı.

İncirliova Belediye Başkanı Kale’nin de oynamış olduğu futbol maçının ilk yarısında basın mensupları 5-3’lük üstünlüğü ile biterken karşılaşmanın ikinci yarısı berabere tamamlandı. Centilmenliğin kazandığını belirten İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, “İftardan sonra tok karınla basın mensuplarıyla birlikte halı saha maçı yaptık. Karşılaşma 8-8 berabere bitti. Böyle dostane birbirlerini incitmeden spor yapan faaliyetlerin geliştirilmesi gerekiyor. Bu tür faaliyetler her zaman toplumumuzun tansiyonunu normalleştirecektir. O yüzden Ramazan’da dahi herkese sporu tavsiye ediyorum” şeklinde konuştu.

Dostluğun kazanmış olduğu gecenin sonunda Belediye Başkanı Kale, basın mensuplarıyla toplu fotoğraf çekindi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.