Başkan Kale, Öğretmenler Günü’nü Çiçeklerle Kutladı

Başkan Kale, Öğretmenler Günü’nü Çiçeklerle Kutladı

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan tüm öğretmenleri ziyaret ederek çiçeklerle günlerini kutladı.Sabah saatlerinde TED Ege Koleji Konferan...

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan tüm öğretmenleri ziyaret ederek çiçeklerle günlerini kutladı.

Sabah saatlerinde TED Ege Koleji Konferans Salonu’nda düzenlenen resmi törenin akabinde Bahçeşehir Koleji tarafından öğretmenler için verilen kahvaltıya katılan Başkan Kale, buradaki tüm öğretmenlerle tek tek ilgilenerek birer çiçek sundu. Görevleri nedeniyle törenlere katılmayan öğretmenleri de unutmayarak ziyaret etti.

“BİZLERİ ONURLANDIRDINIZ”

Başkan Kale’nin kendilerine yaptığı nazik davranıştan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden öğretmenler; “Böylesine anlamlı bir günde bizleri unutmayarak, ziyaret edip çiçek vermeniz bizleri son derece mutlu etmiş ve onurlandırmıştır. Bu nazik davranışınızdan dolayı sizlere teşekkür ederim” şeklinde konuşurken; Başkan Kale’de “Sizler ülkemizin aydınlık yarınlarına ulaşmamızı sağlayacak olan çocuklarımızı yetiştiren eğitim camiasının neferlerisiniz. Bizler, yürütmüş olduğunuz bu kutsal görevinizde her zaman yanınızda olduğumuzu belirtmek isteriz. Sizleri yılın sadece bir günü değil her zaman hatırladığımızı ve sizler için çalıştığımızı bilmenizi isteriz. İncirliova Belediyesi olarak öğretmenlerimizin her zaman yanında yer aldık. Bundan sonra da almaya devam edeceğiz. Bu nedenle sizlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nüzü kutlar, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmenizi temenni ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.