Başkan Kale’den Bir İlk Daha

Başkan Kale’den Bir İlk Daha

İncirliova Belediyesi kurulduğu günden bu yana olmayan Belediye Meclis Toplantı Salonu’na Başkan Gürşat Kale’yle kavuştu.İlçe olduğu 1987 yılından bu yana Belediye Meclis Toplantı Salonu olmayan İncir...

İncirliova Belediyesi kurulduğu günden bu yana olmayan Belediye Meclis Toplantı Salonu’na Başkan Gürşat Kale’yle kavuştu.

İlçe olduğu 1987 yılından bu yana Belediye Meclis Toplantı Salonu olmayan İncirliova Belediyesi’nde toplantıların park, düğün salonu gibi mekanlarda yapıldığını dile getiren Başkan Kale; “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin genelinde olduğu gibi belediye hizmet binamızda da çeşitli çalışmaları gerçekleştirdik. Hizmet binamızın zemin ile birinci ve ikinci katlarında modernizasyon ve yenileme çalışmalarımızı tamamladığımız gibi ilk defa meclis toplantı salonumuzu da ilçemize kazandırdık” şeklinde konuştu.

Yapımı tamamlanan belediye hizmet binası ve meclis toplantı salonunu belediye meclis üyelerinin yanı sıra basın mensuplarıyla gezen Başkan Kale; “Vatandaşlarımız güler yüzlü bir belediyecilik anlayışının yanı sıra modern bir binada hizmet vermesi için çalışmalarımız aralıksız sürecektir” dedi.

MECLİS SALONUNDA İLK TOPLANTI YAPILDI

İncirliova Belediyesi’nin içerisinde faaliyet gösterdiği 5 katlı hizmet binasının ilk üç katı, baştan aşağı yenilendi. Modern bir görünüme kavuşan hizmet binasına 28 yıl sonra Meclis Salonu da kazandırıldı. Meclis salonu olmadığı için 1987 yılından bu yana düğün salonu ve park gibi yerlerde toplantılarını yapmak zorunda kalan Belediye Meclisi Üyeleri, ilk kez meclis salonunda toplantı gerçekleştirdi. Aydın’ın Büyükşehir statüsüne kavuşması ile hizmet alanı genişleyen ve buna bağlı olarak bünyesinde yeni birimleri kuran İncirliova Belediyesi’nin, mevcut hizmet binası ihtiyaçlara cevap vermez hale gelmişti. Bunun üzerine Cumhuriyet Mahallesi Türkan Saylan Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı İncirliova Belediyesi hizmet binasında, önemli değişiklikler yapıldı. Binanın ilk üç katı, yapılan tadilat ve bakım çalışmaları ile baştan aşağı yenilendi. Modern bir görünüme kavuşan hizmet binasına 28 yıl sonra Meclis Salonu da kazandırıldı. Meclis salonu olmadığı için 1987 yılından bu yana düğün salonu ve park gibi yerlerde toplantılarını yapmak zorunda kalan Belediye Meclisi Üyeleri, ilk meclis salonunda toplantı gerçekleştirdi. Ekim ayı ilk toplantısı öncesi açıklamalarda bulunan İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, “Uzun süre sonra, meclis salonumuza kavuştuk. Bu zamana kadar meclis üyelerimizin fedakarlığı ile meclis toplantılarımızı farklı yerlerde gerçekleştirdik. Artık toplantılarımızı, meclis salonumuzda yapacağız. Tadilat çalışmaları kapsamında meclis salonumuzun da içerisinde bulunduğu 1’inci katı yönetim katı olarak tasarladık. 2’nci katımızı da hizmet katı olarak düzenledik. Bir süre sonra arşiv olarak kullandığımız katı da düzenleyeceğiz. Tek amacımız halkımızın daha kaliteli belediye hizmeti almasını sağlamaktır. Modern bir görünüme kavuşan hizmet binamızın İncirliova halkına hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. İyileştirmek, güzelleştirmek adına maddi-manevi katkıları olan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

“EN BÜYÜK HAYALİM İLÇEMİN JEOTERMALLE ISITILMASIDIR”

Belediye Meclis Toplantısı öncesi basın mensupları ve meclis üyeleriyle ilgili bir gelişmeyi de paylaşan Başkan Kale; “En büyük hayalim ilçemizin jeotermalle ısıtılmasıdır” dedi. Özetle şöyle konuştu; "İlçemiz sınırları içerisindeki Osmanbükü Mahallemizde bundan 49 gün önce başlayan sondaj çalışması, sağlıklı bir şekilde tamamlandı ve test akışı başladı. Şuanda yüksek sıcaklıkta ve debide buhar elde edilebilen bir kuyu olduğunu memnuniyetle öğrendim. Böylelikle İncirliova ilçemiz de jeotermal kaynakla resmen buluşmuş oldu. Umarım jeotermal kaynağımız elektrik üretimi, şehir ısıtma, seracılık, turizm ve sağlık konularında ilçemize katma değer katıp jeotermalle İncirliova’mızın ısıtılmasına büyük katkı sağlar" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.