Başkan Karabulut: 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencilerimizin bina sorununu çözdük

Başkan Karabulut: 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencilerimizin bina sorununu çözdük

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde, hafızlık ve 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencilerine belediye tarafından iftar yemeği verildi. Yemek sonrası 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencilerine belgeleri başarı belgeleri dağ...

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde, hafızlık ve 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencilerine belediye tarafından iftar yemeği verildi. Yemek sonrası 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencilerine belgeleri başarı belgeleri dağıtıldı.

Altıntaş Müftü Vekili Halil İbrahim İnak, yaptığı açıklamada, ’’İlçe Müftülüğümüze bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kursumuzun nur yüzlü bu öğrenicileri, ve hafızları bizim geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın sahibi çocuklardır. İnşallah bu çocuklarımız sayesinde yarınlarımız daha huzurlu ve daha güvenli olacak’’ dedi.

4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencileri için mevcut bina sorununu çözdüklerini belirten Belediye Başkanı Ferit Karabulut, ’’İlçemizde Aile hekimliğinden boşalan binamızı 4-6 yaş öğrencilerimize tahsis ediyoruz. Mevcut binamızda ise Hafızlık kursumuz devam edecek. Sizlere buradan bu müjdeyi veriyorum’’ diye konuştu.

Karabulut, "Bizler inançlı, imanlı bir gelecek yetişmesi için elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Rabbim bu çocuklarımızın yetişmesinde emeği olan herkesten razı olsun’’ ifadelerini kullandı.(YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.