Başkan Karaçoban Hizmet İçin Mahalle Mahalle Geziyor

Başkan Karaçoban Hizmet İçin Mahalle Mahalle Geziyor

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban programı dahilindeki haftalık mahalle ziyaretlerine Göbekli Mahallesi ile devam etti.Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ı, Göbekli Mahalle Mu...

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban programı dahilindeki haftalık mahalle ziyaretlerine Göbekli Mahallesi ile devam etti.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ı, Göbekli Mahalle Muhtarı Süleyman Sandal ve çok sayıda mahalle halkı karşıladı.

Göbekli Mahallesinde mahalle halkı ile istişare eden Başkan Karaçoban, gölet yeri inceleme, sulanmayan kırsal alanların sulanması ile ilgili ön çalışma yapılması, Horzumalakaya ve Göbekli arasındaki yolun asfaltlanması ile ilgili yolun yerinde incelenmesini, Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikci ve Alaşehir Belediyesi Muhtardan Sorumlu Müdür Ziya Demirel ile gerçekleştirdi.

Muhtarlardan Sorumlu Müdür Ziya Demirel de Alaşehir Belediyesinin modern belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirilen projeler kapsamında halka daha kaliteli hizmet sunabilmek için hayata geçirilen 444 8 653 numaralı Çağrı Merkezi’ni ve e-belediye uygulamasını tanıttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.