Başkan Kayalı, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Kayalı, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Mahallelerde yaşanan sorunların ele alındığı toplantıda muhtarlar, Kuşadası Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklar...

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Mahallelerde yaşanan sorunların ele alındığı toplantıda muhtarlar, Kuşadası Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklarını dile getirdi. Encümen Salonu’nda yapılan toplantıya Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Muhtarların mahallelerle ilgili sorun ve taleplerini dinleyen Kuşadası Belediye Başkanı Kayalı, birçok kentsel sorunu çözüme ulaştırdıklarını belirterek çalışmaların hız kesmeden devam ettiğinin altını çizdi. Ülkenin içinden geçtiği zor süreçten Kuşadası’nın da büyük ölçüde etkilendiğini belirten Kayalı “Göreve geldiğimiz günden bu yana bir takım engellerle karşılaştık. Büyükşehir yasası, ülkede yaşanan kargaşa ve benzeri sorunlar ister istemez bizim hizmet alanımızı da kısıtladı. Fakat biz çalışmaktan vazgeçmedik, vatandaşımıza sizlerle birlikte hizmet götürmeye devam ettik. Biz muhtarlarımızla çalışmaktan çok memnunuz, çünkü sizler vatandaşlarımızın sıkıntılarına bizlerden daha hakimsiniz. Vatandaşlarımıza işbirliği içerisinde hizmet vermeye devam etmeliyiz " dedi.

Davutlar Mahallesi Muhtarı Fikret Arıcı Kuşadası Belediyesi tarafından yapılan yol yapım çalışmalarından mahalle sakinlerinin memnun olduğunu belirterek “Neredeyse Davutlar’da açılmayan yol kalmadı. Mahallemize getirdiğiniz tüm hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” dedi. Mahallerde temizlik sorunun nerdeyse tümüyle son bulduğunu belirten muhtarlar, uzun yıllardır Kuşadası’nın kanayan yarası olarak görünen temizlik sorunun çözümü için gösterilen çabadan dolayı Kuşadası Belediyesi’ne teşekkür etti. Temizlik sorunun çözümü için büyük çaba gösterdiklerini belirten Başkan Kayalı ise “Göreve geldiğimiz günden bu yana Kuşadası’nın temizlik sorununun çözümü için uğraştık. Cadde ve sokaklarımıza yer altı çöp konteynerleri yerleştirdik. Rutin temizlik işlemlerini daha itinayla yapar hale geldik. İlaçlama konusunda yeni yöntemlerle çalışmaya başladık ve büyük ölçüde olumlu sonuçlar aldık. Bu konuda çalışmalarımız devam edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.