Başkan Kayalı, Şoförler Odası Üyeleri İle Bir Araya Geldi

Başkan Kayalı, Şoförler Odası Üyeleri İle Bir Araya Geldi

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Odası üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüsnü Öten’in de katıldığı kahva...

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Odası üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüsnü Öten’in de katıldığı kahvaltılı toplantıda şoförlerin sorunlarını dinleyen Başkan Kayalı, Kuşadası Belediyesi’nin yetki alanı içerisinde bulunan sorunların çözümü için gereken çalışmaların yürütüldüğünü belirtti. 2017 yılı sezonunda turizmi canlandırmak konusunda atılacak adımlar konusunda bilgi veren Başkan Kayalı bu yıl içerisinde üç ayrı gençlik festivali düzenleyeceklerini, Kuşadası’nın simgesi haline gelen Altın Güvercin Festivali’ni ise farklı bir konseptle organize edeceklerini ifade etti. Kayalı, turizmin tekrar eski günlerine kavuşabilmesi için otelciler, acenteler, rehberler ve yurt dışında bulunan firma yetkilileri ile toplantılar düzenleyerek yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirtti.

Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüsnü Öten ise Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın kendilerini hiçbir organizasyonda yalnız bırakmadığını belirterek, şoförlerin sorunlarının çözümü konusunda her zaman büyük bir çaba gösterdiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.